Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo fajna oferta. Ostatnio wspominałem SSX 3 na PS2 i kompletnie zapomniałem o tym, że wyszła jedna część na PS3. Super. Do tego Blood Dragon i Freedom Wars. Na PS4 też coś do pogrania. Pierwszy raz od dawna udało im się trafić z grami dla mnie.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 255,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Blood Dragon mnie robi.

SSX-a mam na dysku, czekałem do zimy, a teraz trza odpalić wcześniej, żeby nie xzuć się jak frajer ;)

Opublikowano

ps3 nie mam vity nie odpalam a na ps4 o dziwo jest coś dla mnie bo chciałem tego king questa obadać i nawet prawie kupiłem na wyprzedaży xbox live

Opublikowano

Ps4 kwiczy a na PS3 przede wszystkim Blood Dragon. Nie zapomnijcie tylko obejrzeć kung fury przed albo po dla klimatu :)

Opublikowano

koniecznie z lektorem Tomasza Knapika jeśli wciąż macie w sercu VHS

Opublikowano

Ufff nie będzie pudełek " z brodą" na PS4.

KQ z chęcią obadam.

Opublikowano

Nie płaczcie, sony na pewno zrkompensuje się za ten plus w ten piątek. Juz się nie mogę doczekać czarno piątkowych promocji np przecena z 499 na 399. Zacieram rączki.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

untitledb4o1d.jpg

Beta Hardware była całkiem OK, więc w pełną wersję pogram, a to już sukces w przypadku ostatnich Plusowych ofert :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

jak ktos dostaje maile to jest tam tez kod na motyw z grima

Opublikowano

Grim fandango mam i przypomnieliscie mi że wypadałoby ją przejść bo kiedyś na pc grałem polecam. Tej drugiej nie znam

Opublikowano

jakas cienizna i remaster...słabo mi 

to już nie wstanie z kolan nigdy, szkoda prądu na taką ofertę

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
  • Autor

Rivals podobno daje radę, bo forumek zapraszał na mecze w becie. Pewnie nie wciągnie tak jak Rocket League, ale dla mnie spoko oferta. Kolejny tytuł typowo pod multi z premierą ląduje w Plusie, co jest fajne.

Opublikowano

Te Hardware Rivals to może byc drugie Rocket League. Ja dam szansę, ściagnę

Opublikowano

Grim Fandago to gierka którą miałem kilka dni temu w koszyku na Steamie. Kosztuje obecnie chyba niecałe 3 euro ale ostatecznie po jej dodaniu koszyk przekroczył 20 euro więc usunąłem bo nie chciałem tyle wydawać. Fajnie że jednak ogram. Reszta średnia i pewnie ogram kiedyś tam albo wcale.

Opublikowano

Jak już na Vite dają gry z PSP to niech to będą jakieś dobre gierki :(

Opublikowano

Można już pobrać gry z poziomu konsoli

Opublikowano

Dragon Age tylko brakuje, ciągle cenę przy nim pokazuje.

Opublikowano

Wszystko jest już do pobrania :). Mimo tego, iż moh warfighter zaliczyłem w 2012 roku to ściągam, świetna fabuła i różnorodność misji, przejdę tym razem na hardcore :)

Opublikowano

Chopy, gra juz ktos w tego Hardware Rivals? Warto sciągac, dobre to?

Opublikowano

Za(pipi)iste. Mnie wciągnęło. Ze zgraną ekipą można niezłe dedmecze odgrywać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.