Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna oferta. Ostatnio wspominałem SSX 3 na PS2 i kompletnie zapomniałem o tym, że wyszła jedna część na PS3. Super. Do tego Blood Dragon i Freedom Wars. Na PS4 też coś do pogrania. Pierwszy raz od dawna udało im się trafić z grami dla mnie.

Opublikowano

Blood Dragon mnie robi.

SSX-a mam na dysku, czekałem do zimy, a teraz trza odpalić wcześniej, żeby nie xzuć się jak frajer ;)

Opublikowano

Nie płaczcie, sony na pewno zrkompensuje się za ten plus w ten piątek. Juz się nie mogę doczekać czarno piątkowych promocji np przecena z 499 na 399. Zacieram rączki.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rivals podobno daje radę, bo forumek zapraszał na mecze w becie. Pewnie nie wciągnie tak jak Rocket League, ale dla mnie spoko oferta. Kolejny tytuł typowo pod multi z premierą ląduje w Plusie, co jest fajne.

Opublikowano

Grim Fandago to gierka którą miałem kilka dni temu w koszyku na Steamie. Kosztuje obecnie chyba niecałe 3 euro ale ostatecznie po jej dodaniu koszyk przekroczył 20 euro więc usunąłem bo nie chciałem tyle wydawać. Fajnie że jednak ogram. Reszta średnia i pewnie ogram kiedyś tam albo wcale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...