Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zombi szybko zamula. Dograłem do połowy i w odstawkę. Za dużo łażenia po lokacjach a do tego schematyczna walka dwa ciosy na krzyż.

Opublikowano

Dobra, nie ma co. Czas wrocic ze stalym komentarzem tego abonamentu. Dwa razy bo za poprzedni miesiac zapomnialem.

57013863.jpg

57013863.jpg

Opublikowano (edytowane)

I am Alive ogralem demo i bardzo mi się podobało. Tylko że to było na długo przed The Last of Us. Tak mi się jakoś samo nasunęło. W I am alive jest stamina chyba.

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano (edytowane)

I am alive - prawilnie ograne w okolicy premiery. Swietny kasek. Gra ma super klimat i cos czego TLoU sie nie doczekal. Nie mowie, ze jest lepsza, czy cos w tym znaczeniu, ale ma zaj3bisty schemat przetrwania - nie ma tu mowy o strzelaniu na pale. To czy przezyjemy liczy sie od kolejnosci wykanczania naszych wrogow. Staminy nie pamietam, ale za to tlen juz tak. Mocno polecam sprawdzic.

Edytowane przez iMEVEK
Opublikowano

Przecież I am alive to jest max średniak. Tak obiecywali, że survival, tak się świetnie zapowiadało, a gra poza klimatem nie ma absolutnie nic. Historia średnia, słabe zakończenie, walka beznadziejna(jedyna fajna rzecz to celowanie we wrogów z pustego gnata i liczenie na szczęście, że się na to nabiorą), elementy platformowe co najwyżej poprawne. 

Opublikowano

To i tak lepiej niż ostatnio. Dlatego nie narzekam. Przecież I am Alive pierwotnie miało być grą AAA ale potem chyba Ubi zmniejszyło budżet i tak w końcu giera wyszła tylko cyfrowo. Chętnie zagram. 

Opublikowano

Pamiętam recenzje I am alive i najbardziej utkwiły mi opinie, że gra jest frustrująca, niedopracowana i ogólnie raczej na NIE. Ja bym się nie jarał.

Opublikowano

Tak, tak. Nikt nie ograł gierki tylko ty. xDD

Opublikowano

Jezu nie mogę słuchać malkontentów, którzy narzekają na I am alive,a którzy nawet w to nie grali... Gra jest naprawdę spoko. Ograłem ją na premierę i polecam każdemu. Ma świetne elementy survivalowe, strzelankowe, platformowe - do tego świetny klimat. Naprawdę bardzo dobra gra. Wiadomo, że nie jest to Last of us, ale gra trzyma wysoki poziom moim zdaniem i śmiało można popykać. Polecam i nie słuchajcie pier.dolenia o szopenie. Joł.

Podzielam zdanie. Czytaj post wyzej.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

PS4: Tropico 5, Table Top Racing: World Tour

PS3: Bionic Comando Rearmed 2, Locoroco Cocoreccho

PSV: Switch Galaxy Ultra (też na PS4), GoW: Ghost of Sparta

https://blog.eu.playstation.com/2016/04/27/coming-to-playstation-plus-in-may-tropico-5-table-top-racing-and-more/?emcid=social_20160427_61002286&adbid=725346194784808960&adbpl=tw&adbpr=36969785

Tropico fajna gierka, polecam ;)

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Ja tam ciesze się z Tropico 5 bo chciałem to zagrać, a jakoś w planach finansowych zawsze inne (lepsze) wydatki :-P Natomiast Psy ukończyłem na premierę, więc ja jakoś nie czekałem. 

• Plusik 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...