Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tylko Oreshika, reszta do piachu.

M$ zaorał w tym miesiącu, bo Banner Saga 2>wszystko co dawało Sony przez ostatni okres. 

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 254 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Yup, goraco polecam, swego czasu na starym koncie nawet platynke wbilem, super szpil, choc pewnie sie juz mocno zestarzal.

Opublikowano

SR do sprawdzenia. Moze jeszcze Oreshika a tak to lipa. Nie dopisuje niczego do backlogu.

Opublikowano
  W dniu 29.06.2016 o 16:06, suteq napisał(a):

Call of Juarez bardzo dobra gierka. Najlepsza część serii. Polecam jak ktoś jakimś cudem nie grał. 

najlepszy jest gunslinger 

Opublikowano

Sposób prowadzenia narracji w Gunslingerze nie przypadł mi do gustu. Dlatego stawiam BiB wyżej. Natomiast samo strzelanie to jest miód w Gunslinger. 

Ehh mógłby Techland zrobić nowego CoJ-a, a nie tłuką te zombiaki do porzygu. :/ 

Opublikowano

CoJ chciałem zawsze sprawdzić więc jarango

Opublikowano

To Call of Juarez to kiedyś sprawdzałem demko, jakoś mi nie podeszło, ale jak dali pełną wersje to dam drugą szanse. Furi z ciekawości sprawdzę, a Oreshike się może ogra za jakieś 5 lat jak kupie Vite.

Opublikowano

CoJ bardzo robił swego czasu, ciągła akcją, zachwycająca momentami grafika, charyzamtycznymi bohaterami i świetnym cover systemem. Pamiętam to jarango na forum xboxonline.

Opublikowano

No i ma bardzo fajne pojedynki 1 na 1.

Dużo lepsze niż te w RDR swoją drogą, hehe.

Opublikowano

czy fat princess na ps3 nie było już w plusie jakoś na początku trwania usługi?

Opublikowano

Cieszy Saints Row, grałem w trójkę z plusa i bawiłem się przednio, tę część ogram na pewno, dzięki SONY :lapka:

Fat Princess też ogram, ucieszyłbym się jakby dali wersję PS4. W Dzwoń po Juarez  grałem i wrażenia na mnie nie zrobiło, ale może dam drugą szansę.

Opublikowano

Ale to nie jest SR 4 Yakubu tylko samodzielny dodatek do 4. W dodatku bardzo słabo działa. :/ 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chyba tak samo gdyż Gat out of Hell wchodzi w skład pakietu SR 4: Re-Elected, a akurat dodatek jest na początku filmiku DF:

Mogli się zdecydować na 30fps locka jak już. 

Opublikowano

Gram teraz w starocie na PS3, więc spadające klatki mi niestraszne

Opublikowano

Dobrze mi się zdaje, że kiedyś w plusie było Beyond Good & Evil? Chyba mnie Sony wydymało, bo nie moge pobrać :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem gdzie szukać odpowiedzi. na FB EA poblokowane dodawanie wiadomości, playstation profil milczy. Kupiłem dziś ps+ do tej pory mimo jego braku fifa 16 łączyła się z serwerami, ale nie dało się grać online wiadomo. Teraz mi wyskakuje, że jeżeli nie założę konta EA to nie będę mógł grać, połącz się z dowolną funkcją online ponownie. I tak w kółko. No sorry, ale mam konto EA odkąd powstało i nigdy takich problemów nie miałem. Ktoś ma pomysł co z tym zrobić gdzie zgłosić problem. Nawet hasła do tego konta nie kojarzę bo to było lata temu !!

Opublikowano

Jak kiedyś miałem jakiś problem z fifa to zadzwoniłem na infolinię i mi naprawili.

Opublikowano
  W dniu 16.07.2016 o 20:39, ścierpła mi noga napisał(a):

nie wiem gdzie szukać odpowiedzi. na FB EA poblokowane dodawanie wiadomości, playstation profil milczy. Kupiłem dziś ps+ do tej pory mimo jego braku fifa 16 łączyła się z serwerami, ale nie dało się grać online wiadomo. Teraz mi wyskakuje, że jeżeli nie założę konta EA to nie będę mógł grać, połącz się z dowolną funkcją online ponownie. I tak w kółko. No sorry, ale mam konto EA odkąd powstało i nigdy takich problemów nie miałem. Ktoś ma pomysł co z tym zrobić gdzie zgłosić problem. Nawet hasła do tego konta nie kojarzę bo to było lata temu !!

Infolinia Sony

22 397 89 24

09:00 do 21:00 poniedzialek – piatek

09:00 do 17:00 sobota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• Tricky Towers, PS4

Rebel Galaxy, PS4

Yakuza 5, PS3

Retro/Grade, PS3

Patapon 3, PS Vita

Ultratron, PS Vita, PS3, PS4

Opublikowano

Zawsze chciałem zagrać w rebel galact i triky tower, dzieki Sony!

Opublikowano

Rebel Galaxy miale dzisiaj kupowac dzieki somy. Yakuza tez elegancka ale juz mam

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.