Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rebel Galaxy jest bardzo fajne!

Ludzie jaraja się jakimś NMS bez gameplayu, a taki sztos hejtuja.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 254 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Kurcze pieczone a ja kupilem niedawno RG, no coz :shieeet:

Tak czy siak, swietna giera, goraco polecam sprobowac!

Opublikowano

O, do Patapona sobie wrócę, a w trójkę nie grałem, fajnie! No i Rebel Galaxy też super.

Tylko kto mi teraz przedłuży plusa jak za dwa tyg się kończy. :frog: szkoda mi trochę kasy teraz wydawać.

Opublikowano

Yakuze juz kupilem miesac temu, reszta mnie nie interesuje

Opublikowano

ej kurde a ja na serio jestem ciekaw tricky towers, bardzo lubie tego typu gierki, tzn o ile okaże sie fajne, gdyby rozgrywka i rywalizacja była chociaż troche tak fajna jak w puzzle fighterze to bardzo chętnie bym w to zagrał

a kurde pare dni temu skończył mi sie plus... ale chyba odnowie, i wcale nie żartuje

Opublikowano

tricky towers? kupiłem niedawno, szkoda, znowu nie kupię plusa

Opublikowano

Rebel galaxy miałem w niedługim czasie kupić, także miła niespodzianka i chętnie sprawdzę. Tricky towers...w podobną grę grałem na androidzie, trochę głupio dodawać to do ps plus ;)

Opublikowano

Ja już dodałem hajsy do portfela na USA psn na Rebel Galaxy xD

Idę poszukać czegoś innego na zakup.

Opublikowano
  W dniu 27.07.2016 o 17:08, kermit napisał(a):

tricky towers? kupiłem niedawno, szkoda, znowu nie kupię plusa

na steamie? bo premiera ps4 chyba jest dopiero razem z premierą plusową?

jak oceniasz gierke? przyjemna do pogrania i jakiejś rywalizacji? czy badziewiak na 10 minut i do kosza?

Opublikowano

Retro grade juz bylo w ps+ w 2012. Yakuza ok i Rebel Galaxy nawet spoko. Patapony ograne dawno temu.

Opublikowano

A Yakuza 5 nie była w zeszłym miesiącu? Pobierałem ją miesiąc temu, bo miała być Fat Princess a do pobrania była Yakuza. Teraz patrzę, że Fat Princess też jest do pobrania za free w ramach PS+.

Opublikowano

Retro/Grade znowu na PS3. Już było chyba ze dwa lata temu. Wiem, że to temat o PS4, ale tamten o PS3 umarł. A chciałem tylko podkreślić chu.jowość tej oferty.

Opublikowano

yakuza5 to byl blad, przez pare godzin byla dostepna za free, pozniej wskoczyla juz normalnie z cena

to nie pierwsyz taki przypadek - kiedys jakies nba tez bylo przez moment za free by za pare miechow wskoczyc do plusa

Opublikowano

No to mamy poczatek recyklingu w ps+ :yao:

A Yakuza byla do pobrania w tym miesiacu juz (prawdopodobnie przez blad), FP pojawila sie pozniej troche i tez byla za free.

Opublikowano

Już można pobierać gry na sierpień jak coś :lapka:

Opublikowano

Tricky Towers- tak jak pisze Ofi. 300mb a zabawy tyle, że jej. Miód sam wylewa się z ekranu, polecam podłożyć sobie swoją muzę i jedziemy online na 4 :lapka:

Ściągajcie i robimy turnieje na psn party :cool:

Opublikowano
  • Autor

TT w online jest świetne, wczoraj kilka godzin było grane.

Niekiedy można przegrać przez jeden głupio postawiony klocek więc każdy ma szansę wygrać.

Opublikowano

dzis zainstaluje, typ w robocie sie jara, mowi ze z zona napierdalal wczoraj po nocy

Opublikowano

No coś w tym jest, bo moja żona pada nie miała w dłoniach od dłuższego czasu, a wczoraj dwa razy prosiła bym właczył jej "te klocki". I gra online, wygrywa i wbija trofki :D

Opublikowano

Te klocki bardzo fajne bo zasady sa na poziomie przedkszola, dlatego łatwo w nie wsiąknąć, do tego randomowość wysoka. 

Przypomniały mi się stare czasy Buzz'a na PS3

Opublikowano

Spoko gierka wciąga jak bagno. Przez nią zarywam kolejną nocke pod rząd.

W trybie endless rekord 96 klocków, a potrzeba 99...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.