Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety tylko na 32, ale niedługo powiększam.

Opublikowano

Teraz tylko czekać na Inside, który zapewne też się pojawi w plusie za pare miesięcy

Pluje na takie podejście

Opublikowano

Lepiej niż fajnie. Szkoda jedynie, że nie ma możliwości obalenia wieży przeciwnika, gdy nasza się sypie :D

Magię niekiedy opłaca się zostawić na koniec ;) Od lewej: Bansai, Farmer, ja, Masorz.

Btw. Dach można obrócić w dowolnym wyścigu, aby wpadł pucharek (zarówno single jak i multi).

• Plusik 1
Opublikowano

Zaraz ja wkleje filmik jak was zaoralem wynikiem 22 :daddy:

;)

Fenomenalna gra do coopa w party, smiechy, kwiki, w(pipi)y - cala paleta emocji. Jakby co Grzesiu to ja juz jestem na PS4 i mozemy zbierac ekipe powoli :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Tiaaa gra fenomenalna do coopa tylko szkoda, że zbugowany jest jeden pucharek z wykorzystaniem wszystkich czarów. Każde trofeum wbite oprócz tego...

Jednak działa. Złota książka jest zbugowana i trzeba jej użyć w trybie Race i Survival

Edytowane przez mr.Zajac
Opublikowano

Wczoraj odpaliłem niezobowiązującą grę z randomami, aby trochę podbić level i przy okazji zrobiłem swój rekord w puzzlach. Jakby szczęscie dopisało to by było spokojnie ponad 30, ale też jest dobrze.

Szkoda, że exp nie wpada przy grze ze znajomymi.

• Plusik 1
Opublikowano

Gierka spoko, jednak nienawidzę tych plansz z promieniem gdzie trzeba pod niego wciskać na chama te klocki :].

Dziką satysfakcję daje jak na farcie uda się zmontować wysoką wieżę a potem odliczanie 3...2...1... a wieża się mega buja:d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...