Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak co miesiąc. Knack by załatwił sprawę i zamknął usta hejterom.

Opublikowano

jeszcze oglosza oficjalnie podwyzke ceny plusa dla eu i daja na otarcie lez knacka, a stado baranow na fb bedzie pisac posty w stylu, ze jak co miesiac beda dostawac takie killery aaa jak knack to w sumie podwyzka to nic zlego xDDD

Opublikowano

jak mnie pamiec nie myli, poprawcie sie jesli sie myle to przeciez ostatnia podwyzka cen za abonamenty miesieczne i 3 miesieczne tez pierw dotyczyla innych regionow a potem i tak dotarla do eu

zreszta ewentualna podwyzka zrownuje cene abonamentu z oficjalna cena za rok live i sony nie strzeli sobie w kolano, chuvowy ruch ale oni sa w eu w takiej pozycji, ze moga praktycznie robic co chca

Opublikowano

Jak co miesiąc. Knack by załatwił sprawę i zamknął usta hejterom.

Ale ponoć okrojona wersja z lockiem na jedno przejście, więc trochę mehhhh.

Opublikowano (edytowane)

PlayStation Plus wrzesień

• Lords of the Fallen, PS4
  • Journey, PS4, PS3
  • Prince of Persia: The Forgotten Sands, PS3
  • Datura, PS3
  • Badland, PS Vita, PS4, PS3
  • Amnesia: Memories, PS Vita

http://www.ppe.pl/news/46024/znamy-oferte-playstation-plus-na-wrzesien-sony-przygotowalo-mocny-zestaw-gier.html

No w końcu jakiś dobry miesiąc  ^_^

Edytowane przez Malibu
Opublikowano

Oo kur.... Jedyna Prince of Persia, której nie ograłem właśnie ląduje w plusie, to już będzie komplet. Co za wypas miesiąc, jeszcze do tego Wiedzmin goty i Bf, zagram się na śmierć, sztos!

Opublikowano

Mega słabo, lordsy to kiepska gra chociaż o dziwo ma swoich zwolenników na forumku, a Journey to chyba każdy szanujący sie gracz ma juz za sobą ? Tak nie co

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

No miazga ze gre która można kupić za 35zl można ograć w abonamencie za 200 xD serio dawaliby dobre indyczki, a nie kiepskie gry aaa

Opublikowano (edytowane)

Ja tez chyba wydam pierwszy raz na plusa pod moje konto. Podróż przeszedłem z miesiąc temu ale lordsy chodzą za mną od dawna. Co prawda mam z Cda ale nawet nie sprawdzałem czy moj stary rupieć to pociągnie

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano

słabo mam wszystkie przeszedłem wszystkie. Lordsy już były w cda i w goldzie :D

Jakoś mnie to nie dziwi. :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...