Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogrywaliście Journey z plusa na PS4? Gdzieś czytałem, że ta gra na PS4 ma problemy techniczne, że nie da się jej ukończyć. Mam do wyboru tez wersję PS3 i zastanawiam się którą lepiej ograć.

Ja przeszedłem bez problemów na ps4.
  • Plusik 1
Opublikowano

Ogrywaliście Journey z plusa na PS4? Gdzieś czytałem, że ta gra na PS4 ma problemy techniczne, że nie da się jej ukończyć. Mam do wyboru tez wersję PS3 i zastanawiam się którą lepiej ograć.

Ja przeszedłem bez problemów na ps4.

Opublikowano

Jakbyś się zdecydował na wersję ps3 to pisz do mnie, chętnie przejdę jeszcze raz w co-opie ;)

jak to co-opa zagramy - dodali go w jakiejś aktualizacji? Bo jak do tej pory byl losowy.

Opublikowano (edytowane)

Ja grałem na premiere to mijalem jakis tam ziomkow, ale same randomy. Fakt, faktem ze da sie, ale zeby na siebie trafic to nie wiem, co trzeba zrobic.  Mega pozytywne wrazenia. Szkoda ze NMS nie ma tego kodu sieciowego. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

No bardzo. Zarówno RE jaki i Transformersy miałem na liście do ogrania. Szczególnie cieszą Transformersy bo ze względu na krótki czas rozgrywki dużo osób nie kupiło, mimo że chciało w to zagrać.

Opublikowano

Ostatnio kupiłem RE w humble bundle. Niezły miesiąc :lapka:

Opublikowano

"Miałoby watch dogs, the crew, knack itd. Szkoda, bo nienawidzę horrow a czytalem ze te transformersy srednie są"

"Przyznam, że liczyłem na The Crew skoro na PC dostali za darmo"

"Jak to a myślałem że w Tym miesiącu będzie The Division...."

:/"

Opublikowano

Transformers super mialem kupić ale wylecialo z bani.

Opublikowano

Mendrek jak musi triumfować (o ile ma plusa). Tylko kupił konsolę i takie "nowości" i sztosiki mu wrzucają.

A myślisz, że dlaczego zaczęli wrzucać takie gry? :)

REmake kupiłem swego czasu na PS3, ale nawet nie ruszyłem za bardzo, jedna z tych gier z kupki wstydu, a teraz to dopiero...

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...