Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No można ale tak jak napisałem w nawiasie, to nie jest bieganie, a delikatne przyspieszenie do którego trzeba jeszcze się rozpędzieć za każdym razem.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 255,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

W żadną z tych gier nie grałem więc oferta mi jak najbardziej pasuje :)

Opublikowano

Ja jestem zadowolony z tego symulatora;d lubię takie gierki jako odskocznie od tych wszystkich siek i mordu :D akurat jak wyjdzie to zrobię sobie przerwę od shadow of mordor

Opublikowano

ewerybady raptor bardzo spoko, lepiej niz jakies crapy aaa knacki czy assasiny

Opublikowano

Takie gry jak ostatnio, czyli Rapture czy Podróż powinny na stałe zagościć w Plusie. Tytuły, które wychodzą tylko (lub przede wszystkim) cyfrowo i są wysoko oceniane, takie indie AAA. Dla mnie to idealny deal. W następnych miesiącach poproszę Ethana Cartera, Firewatch, Unravel, Brothers: A Tale of Two Sons (na PS4, bo chyba na PS3 już był), Soma, Trine 3, Trackmania Turbo, Alienation, Inside :)

Opublikowano

Mi tam lista gierek na przyszły miesiąc jak najbardziej odpowiada. Jeszcze tych nie ogralem z października.

Opublikowano

Dziwne. Nie można na razie ściągnąć Rapture z PS Store UK.

Opublikowano

Co za wały w tym Plusie. Gier na ps3 też po 16.00 jeszcze nie było w ofercie listopadowej tylko jeszcze gry z października.

Opublikowano

Ja wcześniej już kupiłem Rapture więc tego nie sprawdzę - siostrzeniec dodał grę do listy życzeń i z listy życzeń ją pobrał bez problemu (tak przynajmniej twierdzi)  :lapka:

Opublikowano

Tak, działa.

Ten Letter Quest też może być niesamowity.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
  • Autor

Może po prostu poczekajcie do jutra. Żeście się rzucili jakbyście nie mieli w co grać.

Opublikowano

Już można pobrać Rapture naprawili

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie plusa na trzy miechy, by mieć zniżki na remastery(planuje zakupywać remastery w cyfrze, a exy w pudełku;). Jak wyłączyć automatyczne odnawianie plusa, by mi kasę nie zeżarłoza trzy miechy?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ja zawsze wchodzę przez sklep z zakładki w przeglądarce...

PS Store > zakładka z nickiem "account settings" > wallet > peyments methods > delete.

Opublikowano

'Letter Quest remastered' goty gierka.

Everybody's Gone To The Rapture' by też był bardzo fajny, gdyby nie fakt, że wczoraj miałem sesję chyba ze 3 godziny lizania wszystkiego po okolicy a dzisiaj się okazało, że nawet sejwa nie zrobiło.

Cały wczorajszy progres w dupie. Wkurwiłem się i do ostatnio odwiedzonego miejsca (Lakeside Camp) pobiegłem na pałę.

Opublikowano

Mi się nawet podoba ten Costume Quest 2 na PS3. Smiechowy turowy rpg.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie kupilem ps4 i bede teraz zakladal na niej nowe konto. Dostaje sie na start jakiegos triala psplus? I mozna sciagnac gry z poprzednich miesiecy ?

Opublikowano

Triala dostaniesz ale nie będziesz mógł ściągnąć gier z poprzednich miesięcy.

Opublikowano
  • Autor

Tylko aktualną ofertę. Trial jest na 14 dni, więc załapiesz się na dwie oferty.

Opublikowano

Tak musisz odnowić subskrypcje żeby mieć dostęp do gier, zarówno tych wchodzących do oferty jak i tych zaklepanych podczas trwania subskrypcji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.