Figuś 21 173 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 (edytowane) Godzilla Edytowane 31 stycznia 2017 przez Figuś
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 A chinczyki dostaly GOW3: Remastered, Tales of Zestiria i Alienation, super xD 1
Starh 3 170 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 (edytowane) A chinczyki dostaly GOW3: Remastered, Tales of Zestiria i Alienation, super xD na gafie jakiś ziutek pisał ostatnio, że lepiej mu się opłaca płacić za plusa azjatyckiego bo i tak działa na wszystkie konta w konsoli, a dają lepsze gry w tym wszystkie mają eng język do wybóru xD Edytowane 1 lutego 2017 przez Starh
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 A chinczyki dostaly GOW3: Remastered, Tales of Zestiria i Alienation, super xD Nie mogłeś dzień wcześniej :[? To zamiast GoW3 bym kupił azjatyckiego Plusa xd Ogólnie to żal, ale ostatni raz kiedy byłem zadowolony z Plusa był chyba w 2013 roku.
Daffy 10 568 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 chcieliscie duze gierki to macie xDDD najgorsze lbp w historii, w ktorym z bolem bedziecie przechodzic trzy godzinna kampanie, ktora juz chyba teraz mozna dorwac uzywke za jakies 30zl
Bansai 11 198 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 No ja dopiero przed premiera Nioha bede kupowal plusa i juz chyba wiem na jakiego sie skusze, bo bardzo chetnie remaster gowa 3 ogram.
Dante 433 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Mała uwaga dla planujących zakup u "chińczyków". Zakładam, że chodzi wam o PS+ Hong Kong.Sam takie mam i nie wszystkie gry będą z wyborem jezyka angielskiego. Jakieś 70% ma ta opcję ale takie Tales of Zestiria dodawane z okazji Taipei Games Show jest tylko po chińsku.
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 (edytowane) LBP ? kurde wolałbym jakiegoś dobrego indora. Każdy mówi, że to najgorsza część serii. Idąc tym tokiem, janusze doczekają się knacka niedługo ;) Edytowane 1 lutego 2017 przez Cosmos
Daffy 10 568 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 swego czasu tak podsumowalem lbp3 LBP3 - lubie ta serie, w jedynce, ktora uwielbialem trzasnalem platynke, ukonczylem kazda odslone i trojka na ich tle prezentuje sie bardzo mieszanie. Nowi bohaterowie super, ozywia to ta czesc, niestety etapow z nimi jest co kot naplakal, niesamowicie niewykorzystany potencjal. Sama kampania skandalicznie krótka, skonczylem ja w 2h, z kilkoma pobocznymi zadaniami moze by byla godzina wiecej - skandal, powtarzam raz jeszcze, pomimo faktu, ze te 2h byly na prawde grywalne - pomysl na kampanie byl, misje sa roznorodne, no ale skandalicznie wszystko to sie szybko konczy. Elementy spolecznosciowe takie jak zawsze, etapow w sieci setki tysiecy - jak ktos lyknie bakcyla to moze miesiacami pykac w twory spolecznosci, mnie to juz jako weterana serii nie rusza. Strona audio super, video - zwykly szybki port z ps3, ogolnie ta gra wyglada mi na rozbudowana o krotka kampanie gierke co kiedys sony zapowiedzialo na jakis targach i miala byc free to play (lbp hub), wszystkie nowosci spokojnie moglby by wyjsc jako dlc do dwojki. Ogolnie mocny przeciatniak, LBP1 i LBP Vita to jedyne czesci, ktore po prostu miazdza, trojka im nie dorasta do piet. Ocena dla kogos kto juz zjadl zeby na tej serii 6+, nowi pewnie ocenili by ta gierke wyzej
Gość Kyo Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 PS+ Luty 2017 (dostępne od 07.02.2017) LittleBigPlanet 3 (PS4)Not a Hero (PS4)Starwhal (PS3, Cross Buy with PS4)Anna: Extended Edition (PS3)Ninja Senki DX (PS Vita, Cross Buy with PS4)TorqueL (PS Vita, Cross Buy with PS4) https://blog.eu.playstation.com/2017/02/01/littlebigplanet-3-and-not-a-hero-are-your-playstation-plus-games-this-february/
Mendrek 571 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Dawno do żadnego LBP nie zaglądałem, a ten edytor (bo tym w gruncie rzeczy LBP jest, a nie jak niektórzy myślą grą platformową z typową kampanią single player) ma ogromne możliwości. Dlatego jestem ciekaw co znajdę w planszach społeczności, jakie minigry - gry w grze, znajdę tam w wolnych chwilach. Przecież to idealny zabijacz chwil czasu. A przy okazji można w multi fajnie śmigać ;)
Shen 9 636 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 (pipi)a, pierwszy raz sie nabralem na trolling pinga
Faka 3 991 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 (edytowane) Kto by teraz sobie głowy zawracał tym zestawem w lutym, jak są takie sztosy jak REVII czy Yakuza, ogólnie te zastawienie szału nie robi ale komentować to szkoda, a indyki to typowo androidowe, a jak zobaczyłem gameplay starwhal, wieloryby z dzidami na ryju i z maską kosmosu :yao: Ninja Senki DX to przypomina gameplay Mega Mana na pegazusa tylko, że z shurikenami, nawet sprawdzę. Edytowane 1 lutego 2017 przez Faka
balon 5 342 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Serio LBP3 jest aż takie złe? Nie, nie jest takie złe jak na tą serię, a za darmoszkę z plusa jak nie ograłeś to bardzo dobry deal.
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Ale tym razem na fanpagu sporo ludzi zadowolonych, jak zawsze odwrotnie niż forumek. To się trochę zawiodą xd
Fanek 668 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Przy takim line-up na początku roku wiadomo było, że w plusie nie dadzą nic ciekawego.
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Pobiorę tylko LBP 3, na resztę szkoda klikania. To chyba mój pierwszy tytuł AAA w plusie na PS4 i od razu taki crap :) Dziwne, że na wyprzedażach, dają gierki po 15-30 zł, a przychodzi co do czego to w Plusie lądują dość drogie gierki.
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Przejrzałem na szybko na jutub jak się prezentują poszczególne gierałki i szkoda strzępić ryja. Jedynie ta Anna mnie zaintrygowała, ale i tak nie zagram, bo mam miliard lepszych gier do ogrania i ewentualnie te Ninja Senki może na Vicie włączę na pięć minut w pracy i szybko zapomnę.
kubson 3 189 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Not a hero super gierki na vite rownież, a lbp3 to jedno wielkie xD
Rekomendowane odpowiedzi