Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Nie mam plusa od prawie 4 lat i dostałem takie info:

Przepraszamy, ten adres e-mail nie kwalifikuje się albo nie jest powiązany z Twoim profilem PSN.

:reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja mam plusa i dostałem więc jest w tym logika

Opublikowano

Dobra miałem wciśnięta spacje na koncu i dlatego wyskakiwał blad^^ ale tez mam pozniej to co suteq

Opublikowano

Mam nadzieję ze pytanie jest "legalne" - czy zakupujac kod na allegro na 14 dni, z możliwością przyłączenia na swój profil, będę miał też dostęp do wcześniej zakupionych/sciagnietych przeze mnie gier w ramach PS+?

Opublikowano

Tak. 

Opublikowano

Kurcze a od sprzedających (dwóch) dostałem info że nie...

Opublikowano

Mam nadzieję ze pytanie jest "legalne" - czy zakupujac kod na allegro na 14 dni, z możliwością przyłączenia na swój profil, będę miał też dostęp do wcześniej zakupionych/sciagnietych przeze mnie gier w ramach PS+?

Oczywiście że nie będziesz miał dostępu do tych gier.

Opublikowano

No chyba, że te kody to konto, to nie będziesz miał. 

Opublikowano

http://pages.playstationmail.net/page.aspx?QS=1550dccf35ce5f7436cd0e37a7783b27fe8b9c77596d0d06&locale=pl_PL

ponoć 1 miesiąc ps plus za free, promocja tylko dla osób nie posiadających plusa.

Mam jeden kod. Nie wiem czy zadziała na innym mailu. Do konta musi być podpięta karta. Pierwsza osoba chętna (w tym temacie) otrzyma kod. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1488235671-ok.jpg

Opublikowano

Ten disc jam ponoć fajne, chłopaki na party ostatnio się zagrywali w bete, taki troche następca rocket league ^_^

Opublikowano

Tearaway na Vitę ponoć jest fajne, ale na PS4 słabo mi się grało :/

Opublikowano

O_O Jakby było Tearaway to wypas. Przy ostatniej promocji byłem o mały kroczek od kupienia :cool:

Opublikowano

Serio takie dobre na ps4? Juz od kilku osob wlasnie slyszalem, ze na vicie gralo sie swietnie a na ps4 padaka...

Opublikowano

Na vicie gra się po prostu lepiej, bo gra stworzona była od podstaw na ten sprzęt i wykorzystuje wszystkie jego możliwości. Nie zmienia to jednak tego, że to wciąż fajny tytuł.

Opublikowano

Tearaway chętnie sprawdzę. Kiedyś obadalem sobie demko na PS4 i podobało mi się. Platformerow nigdy za wiele. O Disc Jam pierwsze słyszę.

Opublikowano

Teraway dali kiedyś za 20 zł na promocji i... całkiem niezłe, jako tytuł startowy na PS4. A jeszcze jak ktoś ma kamerkę to więcej funu, bo gra korzysta zarówno z kamerki, jak i bajerów nowego Dual Shocka. Taki średniak 7/10, aczkolwiek klimatyczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.