Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem już gdzieś o tym, że sony zabiera dwie dychy z konta i tak, ale te 16 zeta będziesz miał na swoim koncie PSN.

Po prostu Sony minimum musi ściągnąć dwie dychy, jakby tak wprowadzili w końcu dla Polski paypala, to nie było by problemu.

---

Sony od zawsze zabiera dwie dychy, ale różnica zostaje na koncie.

To nie jest z okazji tej promocji, pamiętam kupiłem gierkę z PSXa za 16 zł i dwie dychy zabrali, było to prawie 10 lat temu...

Chciałem to sprawdzić i zrobiłem mały manewr :-P A konkretnie dodałem do konta kartę na której miałem 1pln. Następnie kliknąłem opcję przedłużenia za 4.30 z poziomu konsoli...i zaakceptowalo mi płatność ;-) Trochę się zdziwiłem bo środków na tej karcie nie było więcej niż 1pln a debetu na niej też zrobić nie można. Jak się okazało ściągnęło mi że środków psstore, miałem tam 58pln a teraz mam 53,70.Trochę mnie to zdziwiło ale przynajmniej nie musiałem płacić 20pln a tylko 4.30 jak powinno być :-)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli masz w koszyku grę X, a w portfelu jakieś środki no to z karty pobierze tylko wymaganą różnice do zapłaty(gdzie min. różnica to te 20zł).

Edytowane przez Zdunek
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem. Niezależnie od tego za jaką kwotę zrobię zakupy, to z karty pobierze mi minimum 20 zł?

Gość suteq
Opublikowano

Tak Don. Może być obrazek avatara za 1zł a i tak pobierze 20zł. A jak gra będzie za 21zł to pobierze dokładnie 21zł. Idiotyczne. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy, że wyłączysz autoodnawianie subskrypcji i nic Ci się nie stanie.

Opublikowano

Dobrze, a załóżmy że nie wyłączę autoodnawiania subskrybcji ( skorzystałem z tej promocji) to ile kasiory mi siorbnie Sony na drugi miesiąc, też 4 złote z hakiem?

Gość suteq
Opublikowano

Nie, 27 zł w najlepszym z najgorszych przypadków. 

Gość suteq
Opublikowano

Yup, chodziło mi, że nie wiadomo czy pobiorą Ci za miesiąc czy za cały rok. Nie wiem jak ten ich system działa. :D

Opublikowano

Zawsze przedłuża się na ten sam okres trwania usługi. A czy w przypadku promocji jest inaczej to już trzeba zajrzeć do regulaminu.

Opublikowano

I tak to jest jawne oszustwo by pisac na kazdym portalu czcionką 54 o promocji za 4 ziko, po czym drobnym druczkiem napisac ze proszę sie wypiąć na dodatkowe 20 benisow w dupala.

:reggie:

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nic nie wiadomo o rozpisce na kwiecień poza jednym badziewiem w czarno białej oprawie?

Edytowane przez Faka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...