Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten pierwszy odcinek 'Life Is Strange' co dali w wersji demo czy jakoś tak.

Na razie boję się odpalać, bo Ficuś gadał, że to Beverly Hills 90210 w świecie gierkowym i ja mu wierzę.

Może jak za darmo wpadnie całość, to przejdę xD

Gość _Be_
Opublikowano

Persone ogrywasz i sie nie krzywisz takze spokojna głowa Pawel

Opublikowano

'Persona 4 Golden' to cudowny, wspaniały i niesamowity turowy jrpg osadzony w kulturze Japonii.

Natomiast 'Life Is Strange' to problemy nastolatków z USA zapakowane w samograj pokroju produktów od Telltale Games, więc całkiem co innego.

Nie widzę porównania poza tym, że w obu pozycjach występują nastolatki i mają problemy.

Żeby jednak nie być gołosłownym, wypróbuję tę drugą pozycję w najbliższym czasie.

Opublikowano

Life is Strange skończyłem na Xbox One wiec pewnie nie bedzie chciało mi sie tego ponownie odpalać chociaż jest to goty opowieść / gra

Killing Floor 2 zawsze chciałem sprawdzić wiec lux

Opublikowano (edytowane)

Killing Floor 2 (PS4)

Life is Strange (PS4)

Abyss Odyssey (PS3)

WRC 5: World Rally Championship (PS3)

Neon Chrome (PS Vita, PS4)

Spy Chameleon (PS Vita, PS4)

Pełna rozpiska, jest gites  :sorcerer:

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Może być. LiS ograny jakoś rok temu, no ale KF2 można będzie sprawdzić. Indyczki też niczego sobie, ale nie będę miał na nie czasu.

Gość Kasias
Opublikowano

Może być. LiS ograny jakoś rok temu, no ale KF2 można będzie sprawdzić. Indyczki też niczego sobie, ale nie będę miał na nie czasu.

Killing Floor 2 to też indor. Ponoć bardzo smaczny w co-opie.

Gość suteq
Opublikowano

Wreszcie jakiś dobry miesiąc. LiSa ogrywam bankowo. Za dużo dobrego się o tej grze naczytałem. Sony wraca na właściwe tory z grami w subskrypcjach.

Tylko się nie przyzwyczajaj za bardzo. :kaz: 

Opublikowano

Ja przedłużam z poziomu konsoli, można dalej wykupować za 27 zł. Zrób tak jak Ci napisałem, a będzie możliwe :)

Opublikowano (edytowane)

Pojawiła się promo na 12-mcy Play Station Plusa i teraz pytanie - jeżeli wykupię subskrypcję za te 136 zł, to od razu pobierze mi z konta kasę i przedłuży abonament o 12 m-c czy lepiej kupić pudełkową wersję w Saturnie za 149 zł i sobie ją potrzymać do odpowiedniego momentu? ;)

Dodam tylko, ze obecnie mam już dostęp do PSP :)

Edytowane przez Matriks_1111
Opublikowano

Jak kupisz to ten rok doda się do tego co masz teraz. Sam może się też skuszę jak taka cena jest, pomimo tego, że Plusa brałem dwa miechy temu.

Opublikowano (edytowane)

W dniach do 9 do 17 czerwca.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Gdzie ta promocja ps plus store? Nie mogę tego znaleźć, pełna cena za 195 złotych jest, a przedłużyłbym sobie, bo mi się skończył już.

Edytowane przez Faka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...