Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę skorzystać z promo na PS+, doładowałem konto z karty zdrapki, żeby przedłużyć subskrypcję. Przy zakupie przez komputer wywala mi komunikat: twój zakup może być niekompletny. Na konsoli każe dodać kartę, którą usunąłem lata temu po aferze z wyciekiem danych. Da się przedłużyć PS+ używając doładowanego konta, czy trzeba jednak dopisać kartę? Jak ją dopisze to kasę ściągnie mi z karty czy z tego co mam już na koncie? I czy można ją później usunąć?

Opublikowano

Mi też nie poszło przez www. Może spróbuj na konsoli?

Opublikowano

Jak nie ma się dodanej karty płatniczej to przez www też nie pójdzie. Miałem ten sam problem w weekend, doładowałem zdrapka i pytał o karte z poziomu konsoli.

Trzeba podpiać karte na chwile i wtedy dopiero można przedłużyć doładowaniami ze zdrapki, nie pobierze hajsu automatycznie z karty. Jest do wyboru przy ostatniej płatności już skąd mają być pobrane środki.

Po przedłużeniu usuwamy karte i wyłączamy automatyczne przedłużanie plusa w opcjach PSN, wszystko z poziomu konsoli.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dwa symulatory chodzenia xd

Until Dawn, dla jednych średniak, dla innych guwno. Zagrałem i czasu z tym tytułem nie żałuję. Niezły "slasherek", ale szybko przestał mnie straszyć. Dla mnie to akurat plus, bo nie przepadam za horrorami xd

Gra o Tron, słyszałem, że jedna ze słabszych gierek od TT, no ale się sprawdzi. Darmowa platyna, więc git.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Już widzę nawet gier z Plusa nie można krytykować, bo usuwają posta, dobra robota.

Opublikowano

PS+ wraca do normalności, mają naprawdę dobrą serię, był Alienation, Life is Strange, Killing Floor 2...jest całkiem nieźle

oby jeszcze Knacka doyebali przed relem sequela :>

Opublikowano

Już widzę nawet gier z Plusa nie można krytykować, bo usuwają posta, dobra robota.

Jak masz zamiar pisać jak w CW to lepiej nie pisać nic.

Opublikowano

Mi usunęli posta w Games with Gold, a mogli zabić :uff:

Opublikowano

Until Down będzie chyba jedną z ostatnich gier jakie ściągnę w ramach PS+. Gre o Tron mam i planuje ograc jak sie skonczy nadchodzący 7 sezon. Bardzo dobry miesiąc. Jak by tak było zawsze to bym kupił na kolejny rok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...