Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Darmowa platyna, więc git.

Przecież to będzie tylko jeden odcinek, jaka platyna ?

reedycja..

własnie sie dopatrzyłem SP w reklamie. Jednak łatwa platyna ;)

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)

Ciesze się. Until Dawn nigdy bym nie kupił a Life is Strange rozsmakowało mnie w tym gatunku. Gre o Tron raczej sobie odpuszczę ale dodam do biblioteki żeby leżało i oczekiwało. 

Bardzo dobry miesiąc

Edytowane przez Mikołaj
Opublikowano

Ostatnio w plusie sporo tych interaktywnych seriali, ale jak poprzednie mnie nie interesowały (Borderlandsy i LiS), tak na te dwa czekałem. Tak myślałem, że skoro UD pojawiło się w azjatyckim plusie to prędzej czy później trafi też do naszego (idąc dalej tym tokiem, to takie Abzu czy GoW3R też z czasem będzie i u nas). I jeszcze dodatkowo dostajemy dobrze się zapowiadającą grę imprezową. Nie ma co, na prawdę dobry miesiąc :) 

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to w amerykańskim PSN zaczęła się Mid Year Sale - jest spora lista fajnych tytułów, w jeszcze fajniejszych cenach ;) Rachet & Clank za 9,99$ czy God Of War 3 Remastered za 5,99$ :) Dodatkowo jak odpalicie sobie abonament PS+ to macie jeszcze dodatkową obniżkę :)

Dla tych, którzy jeszcze konta nie mają - polecam założyć w stanach takich jak Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire lub Oregon - tam nie macie podatku od zakupu. Zdrapki na doładowania najlepiej kupować przez G2A albo alledrogo ;)

EDYTA: Dorzucam jeszcze linka :)

https://store.playstation.com/#!/en-us/mid-year-sale/cid=STORE-MSF77008-MIDYEARSALEPS4G

Edytowane przez Matriks_1111
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
PS Plus na Sierpień :lapka:

Just Cause 3 (PS4)

Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4)

That’s You – PS4 (bonus title)

Super Motherload (PS3)

Snake Ball (PS3)

Downwell (PS Vita)

Level 22 (PS Vita)

Opublikowano

Just Cause fajnie, ale technicznie pewnie dalej niedorobione?

Opublikowano

nie jest, tez sie zdziwilem ale przed chwila sprawdzilem

niby gameplayu na 3-4h, z sidequestami troche dluzej

Opublikowano (edytowane)

Dla  mnie meh - wolałbym jakieś fajne indyki. ;) Tym bardziej, że Just Cause chyba dalej mocno niedorobiony techniczne. 

Ale Downwell na Vitę to :banderas:

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Just Cause 3 to taka idealna gra do Plusa - raczej byś nie kupił, ale z chęcią zagrasz. Mi to styknie, AC może nawet dam szansę i się w serię wciągnę, a indyki może będą fajne ;)

Gość Orzeszek
Opublikowano

jc3 bardzo fajnie, chcialem ograć na pc, ale juz nie musze kupowac :) a downwell dobry indyczek, niby prosta gierka ale taktycznie to troszeczkę pod issaca podchodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...