Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Assassin’s Creed: Freedom Cry  co to za część?

patrze po YT to wygląda jak Black Flag?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Thats You w zgrabny sposób wypełnia lukę po świetnym Buzz. Trochę towarzystwa, piweczko telefon każdy ma... także dodatek mile widziany. Miesiąc temu Until Dawn teraz Just Cause 3, coraz lepiej to wygląda.

Opublikowano

Grał ktoś w to Thats You czy to dopiero ma mieć premierę? Przy Buzz bardzo dobrze się bawiłem ale boję się, że tutaj będzie za dużo używania telefonu (zdjęcia i inne pierdoły) a za mało quizu w quizie ;).

Opublikowano

Grał ktoś w to Thats You czy to dopiero ma mieć premierę? Przy Buzz bardzo dobrze się bawiłem ale boję się, że tutaj będzie za dużo używania telefonu (zdjęcia i inne pierdoły) a za mało quizu w quizie ;).

To tylko ściągasz aplikację i nic więcej nie robisz, ważne abyś był na tym samym wifi ale można zrobić hotspot na konsoli jakby co. A gierka bardzo fajna, taka typowa imprezowa, najlepiej to jest grać w 6 osób, bo tak to max, sama idea playlink to jest uber fajna opcja, co grasz za pomocą smartfona. Czekam na inne gry z tej kategorii jakim jest Hidden Agenda i jeszcze jedna. Oby rozwinęli gałąź tej kategorii i nie skończyło się na tych 3-ch grach :)

Opublikowano

O matko co za miesiąc xD Downwell ile kosztowało 8zł? No ale JC 3 odpale zobacze ten tragiczny framerate i wyłącze.

Opublikowano

Czekam na inne gry z tej kategorii jakim jest Hidden Agenda i jeszcze jedna. Oby rozwinęli gałąź tej kategorii i nie skończyło się na tych 3-ch grach :)

Oprócz Hidden Agenda i That's You, w ramach usługi PlayLink będą jeszcze dostępne takie gry jak Knowledge is Power (czyli coś w stylu Buzza), Frantics (zestaw minigier zręcznościowych) oraz Singstar Celebration (fajnie jakby były jakieś polskie klasyki, ale pewnie skończy się na samych najnowszych hamerykańskich "hitach" :/ ). A czy będą to kontynuować to zależy jak się te przyjmą. W ogóle ciekawe czy wszystkie będą wrzucać do plusa, czy tylko ten pierwszy raz był tak na zachętę ;)

Opublikowano

JC3 chętnie sobie sprawdzę, bo w życiu bym nie dał pieniędzy za grę na konsole która ma takie problemy z wydajnością. A tak to sobie zobaczę ile BEAST MODE pomaga na PS4 Pro, bo gierkę w sumie mam prawie ograną na PC.

Ja grałem na PRO i z boost mode widać różnice gołym okiem, ale nadal jakieś spadki się zdarzają, pomijam to że sama gra jest jednak słaba.

Mi strasznie nie podeszła i chyba po 3h wyłączyłem, a nieczęsto nie kończe gier które zacząłem

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ahahaha

golić graczy

Edytowane przez Orzeszek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...