Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 240 zl to idzie kupic z 7-8 gier AAA na steamie w czasie wyprzedaży i mowa tu o grach wydanych na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy.

Opublikowano (edytowane)

No chyba ich jednak poyebało z tymi cenami, za takie coś to powinno być coś dodatkowego, qwa, płacić 240 zł za granie po sieci? XDDDDDDDDD Chryste.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

No ale to tylko 20zl z miesiac. Tyle to placicie za spotify albo netflixa przeciez.

o kierwa jak kisne xDDDDD

Opublikowano

w calym anno domini 2017 gralem online jedynie pare razy w pes17 i titanfall2, z gier z plusa skonczylem jedynie until dawn, voice chat dziala bez plusa, to na co czekam na plejke to gierki single plater - to juz wole od 2018 (bo mam plusa do grudnia wykupionego) placic 80zl smiesznemu nintendo - tam przynajmniej wiem, ze w splatoon2 i mk8d spedzam dziesiatki godzin, a po drodze jeszcze cos dojdzie

Opublikowano

Jak maja dawac takie gry jak ostatnio to jeszcze idzie zrozumiec te podwyzke. Ogolnie daliby sobie juz spokoj z gierkami na ps3.

to ja wlasnie kupilem vite 2 miesiace temu i najbardziej od tej pory na plusie korzystalem wlasnie na tytulach na vite. teraz tez downwell bedzie dla mnie najlepsza sierpniowa gierka. zakladam, ze jedyny nie jestem

Opublikowano

Dobrze dobrze, golić frajernię 

dosyć słaba i niestabilna usługa - od 4lat płatna
teraz jeszcze droższa 

prawdziwy klap i tak powie, że to tylko 5 dych
w korporacji już dawno wszystko podliczone, 10% ludzi zrezygnuje z sub'a, ale nadgoni się resztą.. i jeszcze będą do przodu
:isee: 

• Minusik 3
Opublikowano (edytowane)

Za 240 zl to idzie kupic wypożyczyć z 7-8 gier AAA na steamie w czasie wyprzedaży i mowa tu o grach wydanych na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy.

Co nie zmienia faktu, że Sony to chuje :sorcerer:

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Też dostałem tego emaila xD kupię zaraz kod za 160zl i niech się paluja. Plusa mam do lutego 2019 to przedłużenie zrobię ale potem to nie wiem xD

Nox wypad z tym CW albo sam cię wyprosze. Ogarnij lepiej ile MS kasuje za Golda na rok na stronie.

Opublikowano

Też dostałem tego emaila xD kupię zaraz kod za 160zl i niech się paluja. Plusa mam do lutego 2019 to przedłużenie zrobię ale potem to nie wiem xD

Nox wypad z tym CW albo sam cię wyprosze. Ogarnij lepiej ile MS kasuje za Golda na rok na stronie.

A gdzie sprzedają za 160 zł??

Opublikowano

Jak maja dawac takie gry jak ostatnio to jeszcze idzie zrozumiec te podwyzke. Ogolnie daliby sobie juz spokoj z gierkami na ps3.

:yao:

Tak jakby na ps4 dawali jakies sztosy jak swego czasu w zlotym okresie na ps3.

Opublikowano

A gdzie sprzedają za 160 zł??

Wystarczy poszukać na allegro.
Opublikowano

Allegro? Tak trudno uzyc?

nie tudno ale szukalem przed ta promocja 136 zl i takich cen na pewno nie bylo na Allegro..badziej myslalem ze jest jakas promocja w jakims sklepie na to 160 zl...bez spiny chlopaki

Opublikowano

Ta promocja na 136 zł to było tylko i wyłącznie na PSN i to tylko jednorazowe. Taniej nie będzie od tych 160 zł na allegro niestety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...