Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wykupiłem jakiś czas temu na 2 lata. Działa bez problemu.

Opublikowano

Też mam Plusa do 2019 więc spoko, bo zapewne w tym czasie pojawi się jakaś promocja jak ta ostatnio.

Ogólnie na gierki w PS+ mam wywalone i w całości traktuję tę usługę jako płatne online, ale kto wie, może dzięki temu wrzucą tytuły, które mnie zainteresują (tak jak Rocket League).

Opublikowano

tidux plotkuje, ze ma info z trzech zrodel, ze z wzrostem cen pojda zmiany w ps plus i bedziemy dostawac:

2 gry na ps4

2 gry na ps now

2 filmy

serwisu filmowego nie mamy w pl, ps now nie dziala w pl, jesli jakims cudem nie wlacza tego to jesli potwierdza sie te plotki to ladne dymanko bedzie w naszym kraju, 240zl za dwie gry i zabawe online 

Opublikowano (edytowane)

Ufff. Kupilem i ja.

Tyle dobra w 2017r. Podwyzka psn. Wspaniale gry. Cudowna usluga zrzeszajaca najlepszych graczy. I oczywiscie nadchodzacy FW 5.0

Przeciez za to mozna placic 300 zl rocznie hehehehehehe

Edytowane przez u55r
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Przeciez za to mozna placic 300 zl rocznie hehehehehehe

Poczekaj jeszcze z rok, dwa, będziesz tyle płacił. :kaz:

Ale serio przydałyby się jakieś zmiany w tej usłudze, bo tych gierek nazbierało mi się trochę z ostatnich 3 lat, a nic do tej pory nie odpaliłem. Oczywiście wszystkiego nie dodaje jak leci. Tylko jakieś ciekawsze tytuły.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

@up

Nie gram online na konsolach, więc plusa mam głownie dla tych ich drobnych gierek, których inaczej bym nie ograł plus dla Azjatyckich promocji na gierki niedostępne na zachodzie.

Opublikowano

Ta promocja na 136 zł to było tylko i wyłącznie na PSN i to tylko jednorazowe. Taniej nie będzie od tych 160 zł na allegro niestety.

W rtv euro agd mozna bylo jeszcze dostac. Ale oczywiscie bylo jakies zamieszanie i nie wszystkie markety mialy.

Kupilem ten kupon wtedy i poki co trzymam w szufladzie (moze odsprzedam za 199 :kaz: ). Na ps3 online nie jest platny a zanim kupie ps4 to te gry dodawane teraz w plusach beda po 10zl na wyprzedazach :reggie:

Opublikowano

A no też w rtv było, ale i tam tak jak mówisz tym się nie popisali z powodu tego zamieszania i tyle z tego było.

Opublikowano (edytowane)

Podwyżka podwyżką, ale środkową opcję mogli zatrzymać. Z jakiej racji 3 miesiące od teraz będzie droższe niż 1 miesiąc? Poebało?? To już u MS jest taniej i przynajmniej jest ten trzeci wybór  :(

Edytowane przez Masamune
Opublikowano

Podwyżka podwyżką, ale środkową opcję mogli zatrzymać. Z jakiej racji 3 miesiące od teraz będzie droższe niż 1 miesiąc? Poebało?? To już u MS jest taniej i przynajmniej jest ten trzeci wybór :(

Pewnie najczęściej wybierana opcją, więc podnieśli.

Opublikowano

Też dostałem tego emaila xD kupię zaraz kod za 160zl i niech się paluja. Plusa mam do lutego 2019 to przedłużenie zrobię ale potem to nie wiem xD

Nox wypad z tym CW albo sam cię wyprosze. Ogarnij lepiej ile MS kasuje za Golda na rok na stronie.

A gdzie sprzedają za 160 zł??
Wystarczy poszukać na allegro.

Dajcie link do aukcji, bo min to widzę za 180zł.

Opublikowano

Jak ktoś chce zawczasu się uzbroić w Plusa to polecam doladowania.pl i płatność MasterPassem, która daje -20%. Wychodzi rok Plusa za 156 zł.

EucIfYY.gif

Plus kupiony na 2 lata za ~300 zł zamiast na rok za 240. Obsrane Sony xD

Opublikowano

No przecież nie wbiłem tych kodów. Zawsze będzie można je odsprzedać jak sytuacja się zmieni  :sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...