Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przecież nie wbiłem tych kodów. Zawsze będzie można je odsprzedać jak sytuacja się zmieni  :sorcerer:

Ja sie zastanawiam czy po 31 sierpnia te kody zmienia status z valid na rejected bo nie bedzie sie zgadzala data nabycia i sony zazyczy sobie doplaty. Tez poki co swoj chomikuje i czekam na lepsze czasy ale zakladam, ze moge obudzic sie ktoregos dnia z opuszczonymi spodniami.

Opublikowano

Widzę że dupka swędzi, a jednak można ......

Nie będę podawał gdzie na jakiej stronie i jak to działa bo zaraz wjadą obrońcy moralności .

Ale uwierzcie że MASA(1 sprzedawca potrafi sprzedać 1000+ szt.) ludzi kupuje tam zarówno gry jak i ps plus .

Pewnie cały czas zakłada nowe konta i jedzie na tych 14-dniowych trialach  :cebula:

Nawet śmiechłem 

Opublikowano (edytowane)

bluza-ninja.jpg

Widzę, że ktoś podchwycił temat i na necie pojawiły się już okolicznościowe koszulki i bluzy "jebać Plusa na 100%"

Edytowane przez ornit
  • Plusik 1
Opublikowano

Mi got się bardzo podobało trochę nie rozumiem narzekania. W tej produkcji jest wszystko za co lubimy książki, serial i gry tt. Dla fana uniwersum jak najbardziej polecam szczególnie ze w grze pojawia się wiele postaci z serialu z poprawcie mnie jeśli się mylę oryginalnymi głosami, reszta może raczej odpuścić bo gameplay jak zwykle ssie kule.

Opublikowano (edytowane)

Ja tez sie męczyłem przy got. Walking dead i Borderlands mnie wciągnęło mimo ze ani serialu nie obejrzałem pomijając jeden sezon ani w B jako fps nie pykałem. Got zamulal jak flaki z olejem

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano

Dobrze pamiętam, że jak mam plusa do grudnia i kupiłbym teraz w tej promocji to aktywuje mi się on jak skończy się usługa w grudniu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Sprawdź pod jakąkolwiek gry z plusa (o ile masz zainstalowaną jakąś z plusa) przyciskiem options, będzie tam info cos i tam powinieneś mieć napisane ile dni ci zostało.

Edytowane przez Faka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...