Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PS4 Ustawienia -> Zarządzeni kontami -> Informacje o koncie -> Subskrypcje PlayStation

Opublikowano

Wie ktoś może czy za Plusa w PSStore można zapłacić zdrapkami (w sensie dodania pieniędzy do portfela w ten sposób, a później zakupu subskrypcji) ? PStore nie ogarnia mojej karty płatniczej,a PayPala to w Polsce chyba nigdy nie uświadczymy :(

Opublikowano

Na 100% . Kilka dni temu kupiłem 2x100 zł na doładowania.pl za 80 zł / szt i kupiłem w promo 15 miesięcy w cenie 12 (thx za cynk kruku z tym masterpass :lapka:)

Opublikowano

Ostatnio kupiłem 2x zdrapke po 100zł na allegro za 187 zł. Na psn wybrałem ps+ ma 15 miesięcy i jeszcze w portfelu zostało 5zl :cebula: mam nadzieję że będę miał w co grać do kwietnia 2010 roku :obama:

Opublikowano

Tak. Ostatnia środa miesiąca - zwykle po południu dają info.

Opublikowano (edytowane)

Może K.nacka puszczą skoro na PSS pojawiło się demo dwójki.

Liczę na jakieś fajne indyki tym razem. A nie średniaki AAA.

Edytowane przez Nemesis
  • Plusik 1
Opublikowano

Mam nadzieję, że na pierwszy miesiąc po podwyżce, na zachętę, wrzucą coś nowszego niż gry z czasów premiery ps4 ;) W ogóle przypadkiem w plusie już nie było infamousa albo przynajmniej dlc do niego? 

Opublikowano

To są tylko plotki. Co miesiąc to samo, ktoś chce mieć kliknięcia na stronce, więc wymyśla z dupy gierki do plusa, czy tam golda, inne stronki też chcą mieć kliknięcia, więc podłapują temat, ludzie to łykają, a później się okazuje, że jednak ląduje coś innego. Raz na kilka miesięcy się zgadza, ale raczej bym się nie nastawiał, że to się sprawdzi.

Opublikowano

Jezu żadnych gier AAA, chyba że Alien: Isolation. Axiom Verge niech dadzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...