ping 9 006 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 12 minut temu, Ficuś napisał: przeciez to jest rush of blood a nie ten klon heavy rain, wsiadasz w wagonik i jedziesz po szynach i strzelasz, wariacja virtua cop albo house of dead Bardzo fajna wariacja, ale to już było dodane chyba ze dwa miechy temu. Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Syberia Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Fantastyczna? W Kung Fu Pandę zagra tylko Pawcio, a w Until Dawn Rush of Blood VR, 7 osób z Polski. Darksiders 2 było już wszędzie i ograne wieki temu na Steam za dolara. Kiepski miesiąc. 1 godzinę temu, aphromo napisał: coz, tak czy owak oferta w tym miesiacu fantastyczna. Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (pipi)a zapomnialem tego plusa kupic za 180zl, a promo było do wczoraj [`] Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jesli czytam w recenzjach, ze mechanika tej Pandy przypomina w wielu aspektach Super Smash Bros, ze Deathfinite to edycja obowiazkowa dla kazdego kto nie ogral orginalu bo pudlo za 7 dych, ze jest dobrze oceniana gra na VR ktore mialo umrzec to nigdy w zyciu nie uzyje slowa kiepski. Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W tej generacji gier (a trwa ona już 4 lata) jeszcze nie było czegoś takiego jak 'fantastyczna oferta' w PlayStation Plus. Ps. łoję już w Darksiders 1 Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 D2 ograne, reszta Plusik przyda mi się przynajmniej do giercowania w tytanowego yanusza 2 na święta Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 25 minut temu, Masorz napisał: W tej generacji gier (a trwa ona już 4 lata) jeszcze nie było czegoś takiego jak 'fantastyczna oferta' w PlayStation Plus. Ps. łoję już w Darksiders 1 A miesiąc, w którym na premierę był Rocket League to co? Zresztą dla niektórych wystarczy jeden tytuł w który nie grali i już jest zajebiście. Ja tam im się nie dziwię, bo traktuję te gry jako dodatek do opłaty za online. 1 Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No właśnie, a kiedyś nie było za to opłaty i dlatego dawali świetne pozycje. Bo płaciłeś głównie za nie. Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Godzinę temu, Masorz napisał: No właśnie, a kiedyś nie było za to opłaty i dlatego dawali świetne pozycje. Bo płaciłeś głównie za nie. Czasem mnie zastanawia, na jakiej podstawie są wybierane gierki z plusa. Chyba Kaz nie rzuca lotkami w tarcze? Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja np kilka razy już prawie chciałem na przecenie remaster Darksiders2 kupić, więc jest to dla mnie dość fajny miesiąc. Tylko kiedy to ogram jak na samym dysku kilka pilniejszych rzeczy zakupionych na promocjach Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Czasem mnie zastanawia, na jakiej podstawie są wybierane gierki z plusa. Chyba Kaz nie rzuca lotkami w tarcze? Zapewne wrzucają to co już praktycznie ma minimalną sprzedaż a nie jest totalnie niszowe chociaz nie zawsze to drugie Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Rusza PlayStation Store 12 Deals of Christmas 2017 pierszy deal: Crash Bandicoot N.Sane Trilogy za 99 PLN dostępny przez 48 godzin Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 darksiders fajna gierka była, ale pod koniec zaczynały już nudzić te zagadki i nawalanie Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 16 godzin temu, Square napisał: A miesiąc, w którym na premierę był Rocket League to co? Zresztą dla niektórych wystarczy jeden tytuł w który nie grali i już jest za(pipi)iście. Ja tam im się nie dziwię, bo traktuję te gry jako dodatek do opłaty za online. I to jest głos rozsądku. Zawsze lubię patrzeć jak pękąją dupska przy ogłoszeniu gier na plusa. Plus kosztuje teraz ile, 250zł za rok? Wychodzi niecałe 21zł na miesiąc, w promocji jeszcze taniej. Czyli posiadając wszystkie trzy platformy objęte plusem, dostaję 6 gier miesięcznie. 3,5zł za gierkę. Kretynem bym był narzekając. A nie, nie byłbym, bo gdyby mi oferta nie pasowała to bym z niej nie korzystał. 1 Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 21 godzin temu, Siara_iwj napisał: Syberia Już któryś raz trafiam na tą Syberię (pierwszy raz chyba reklama w jakimś magazynie). Podobno fabularnie bardzo dobra gierka. Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Jak ktoś lubi point'n'clicki i steampunkowe historie z domieszką Verne'a to podpasuje. 1 Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Oooo jak pięknie kotletowi schabowemu dupka pękła, pewnie spodziewał się Tekkena 7 i Uncharted 4. Syberia jest bardzo ok gierką, tyle że niestety mocno się zestarzała - odświeżałem ją ze dwa lata temu i niestety nie zniosła najlepiej próby czasu. Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 No niestety, renderowane przygodówki nie starzeją się tak dobrze jak rysowanki. Drugi Discworld wygląda nadal genialnie. Mimo to Syberia to dobra przygoda. Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Czy tylko ja nie słyszę dialogów między postaciami w Darksiders 2? Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Roczny plus za 179zł https://www.euro.com.pl/playstation-network/sony-playstation-plus-12-miesiecy-kod-aktywacyjny.bhtml Na PSN za 180zł, ale podobno tylko dla tych co plusa nie maja Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 W dniu 10.12.2017 o 13:28, Nemesis napisał: Czy tylko ja nie słyszę dialogów między postaciami w Darksiders 2? Poradziles sobie?? Zapewne masz slimke. Z tego co sie orientuje to jedynym wyjsciem jest puszczenie dzwieku przez inne urzadzenie..kino domowe czy cos Odnośnik do komentarza
porcupine3 7 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Godzinę temu, Figuś napisał: Roczny plus za 179zł https://www.euro.com.pl/playstation-network/sony-playstation-plus-12-miesiecy-kod-aktywacyjny.bhtml Na PSN za 180zł, ale podobno tylko dla tych co plusa nie maja Dla tych co mają plusa też jest ta oferta dostępna. Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 10.12.2017 o 13:28, Nemesis napisał: Czy tylko ja nie słyszę dialogów między postaciami w Darksiders 2? Godzinę temu, Szymek_PL_ napisał: Poradziles sobie?? Zapewne masz slimke. Z tego co sie orientuje to jedynym wyjsciem jest puszczenie dzwieku przez inne urzadzenie..kino domowe czy cos To nie tak. Problem leży w polskiej wersji językowej, a raczej braku kompatybilności gry z polskim XMB. Poniżej porada z facebooka:@Nemesis Cytat Przełącz język konsoli na angielski, pograj chwilę niech pobierze aktualizację i zmień znowu na polski powinno pomóc Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Wredny 1 Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 W dniu 1.12.2017 o 01:09, ping napisał: Oooo jak pięknie kotletowi schabowemu dupka pękła, pewnie spodziewał się Tekkena 7 i Uncharted 4. Syberia jest bardzo ok gierką, tyle że niestety mocno się zestarzała - odświeżałem ją ze dwa lata temu i niestety nie zniosła najlepiej próby czasu. Spoko, Tobie pękła przez minusa na forum o grach, nie wiem, co gorsze. Mnie po prostu śmieszy ta racjonalizacja chu.jowej ofery poprzez jakieś obliczenia, ile zł miesięcznie wychodzi za gierkę xd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi