Figuś 21 138 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cytat Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series. PS4: Deus Ex: Rozłam Ludzkości Batman: The Telltale Series To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink) Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR) jeśli się sprawdzi to Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 W sumie to Deusa bym jescze raz pyknął, a może i nawet platyne machnął Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Deus jest świetny, niedawno ogrywałem a co do Darksiders to jak ktoś ma problem z dźwiękiem to jest na to patent testowany osobiście. Przełączamy język w konsoli na angielski, odpalamy grę, wyłączamy, pobiera aktualne i wracamy na PL ale trzeba pamiętać o zresetowaniu samej gry i odpaleniu od save’a. Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 No Deus na długiej liście "do ogrania kiedyś tam" więc byłoby idealnie dla mnie. Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Deus stoi na półce, wciąż w folii, bo Human Revolution jeszcze nie ukończone 1 Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Deus Ex Rozłam Ludzkości to moje największe growe rozczarowanie w ostatnich latach, a pamiętam, że w chwili wypusku ( kupowałem w dniu premiery ) byłem na grę napalony jak nastolatek na pierwsze ciupcianko... Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Miałem brać za 30 zeta nówkę w folii ale teraz poczekam bo cyfrówka trochę bardziej poręczna jak się podróżuje. Batman trochę słabo bo te gierki od Telltale pojawiają się non stop i mam ich już trochę dość a ta jest podobno najsłabsza z całej kupy. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Deus wyborny Batmana zagra sie dla platynki hehe Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Chyba wolałbym jakiegoś wciągającego indyczka + krótki tytuł AAA. A tak mamy przygodówkę w stylu "już mnie to nudzi" i grę dość złożoną, na wiele, wiele godzin, a czasu coraz mniej. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 W dniu 24.12.2017 o 01:09, Figuś napisał: Cytat Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series. PS4: Deus Ex: Rozłam Ludzkości Batman: The Telltale Series To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink) Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR) jeśli się sprawdzi to Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać. Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 deus mnie zamulił po 3/4 gry ale teraz chetnie wroce i dokoncze jak skoncze te 14 gierek w kolejce Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 19 minut temu, Farmer napisał: Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać. Czemu Cię to tak dziwi przecież z reguły jak wychodziły czy to borderlandsy czy gra o tron to również z innymi dobrymi grami. Ba powiedzialbym nawet że to telltales to indyki. Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 21 minut temu, Farmer napisał: Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać. Pewnie dlatego, że Just Cause 3 to badziew,którym tylko Mendrek się jara. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pewnie tak. @Wesker Gacek jest chyba dość świeżym telltalesem ale w sumie to nie mam zdania. Nie sądzę bym odpalał jeszcze kiedyś ich grę. Deusa żadnego nie ograłem i poza cyberpunkowym światem nic o tej grze (ani serii) nie wiem. Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Deus jest cyberpunkowym sztosem i może rozłam jest gorszy od Buntu ale dalej to bardzo klimatyczna gra a w dodatku z patchem PRO i prezentuje się elegancko. Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Szkoda, że Rozłam kończy się tam gdzie się rozkręca Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Plotki o PS+ okazały się prawdziwe. Deus Ex i Batman Telltale Series. A do tego Starblood Arena na VR und: -Sacred 3, PS3 -The Book of Unwritten Tales 2, PS3 -Psycho-Pass: Mandatory Happiness, PS Vita (Cross Buy with PS4) -Uncanny Valley, PS Vita (Cross Buy with PS4) Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Uuuuu, fajne giereczki na Vitę w tym miesiącu. I to jeszcze w cross buy. Tzn. ten Uncanny Valley to podobno dziadostwo, ale Psycho-Pass z chęcią przytulę za darmoszkę. Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 już się nie mogę doczekać tej gry Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita) Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Velius Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Psycho-Pass na vite bedzie grane, jeszcze od biedy pewnie ogarne Batmana. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Godzinę temu, Yakubu napisał: już się nie mogę doczekać tej gry Podpowiem ci jakub, ze tam trzeba czytać więc moze nie marnuj transferu Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 No to Vite odpalam bo reszta ograna Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Styczniowe gierki już dostępne do pobrania Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Until na vr wbija w fotel. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi