Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series.

PS4:

• Deus Ex: Rozłam Ludzkości
  • Batman: The Telltale Series
  • To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink)
  • Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR)

jeśli się sprawdzi to :notbad:

Deus jest świetny, niedawno ogrywałem :) a co do Darksiders to jak ktoś ma problem z dźwiękiem to jest na to patent testowany osobiście. Przełączamy język w konsoli na angielski, odpalamy grę, wyłączamy, pobiera aktualne i wracamy na PL ale trzeba pamiętać o zresetowaniu samej gry i odpaleniu od save’a.

W dniu 24.12.2017 o 01:09, Figuś napisał:
Cytat

Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series.

PS4:

• Deus Ex: Rozłam Ludzkości
  • Batman: The Telltale Series
  • To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink)
  • Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR)

jeśli się sprawdzi to :notbad:

Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać.

19 minut temu, Farmer napisał:

Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać.

Czemu Cię to tak dziwi przecież z reguły jak wychodziły czy to borderlandsy czy gra o tron to również z innymi dobrymi grami. Ba powiedzialbym nawet że to telltales to indyki.

21 minut temu, Farmer napisał:

Pewnie dlatego, że Just Cause 3 to badziew,którym tylko Mendrek się jara. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...