Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przede wszystkim oferta z grą jest skierowana dla tych graczy, którzy nie mają aktywnej subskrypcji PS Plus. Drugi warunek, jaki musi zostać spełniony, to wykupienie rocznego abonamentu PlayStation Plus. Wreszcie ostatni z warunków, który musi zaistnieć, to wykupienie rocznego abonamentu najpóźniej do 11 lutego. Po tym terminie Far Cry 4 nie będzie już oferowane.

This is for the players xD

Opublikowano

Bożeeeeeee nie zagram w "GOTY" Far Cry4 kilka lat po premierze za free. Tak serio to dobrze, bo już się bałem, że się potwierdzi ten luty z FC4, tak to przynajmniej miejsce się zwolni na coś innego (świeższego/mniej popularnego).

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

Niektórzy dalej czekają na KNACKa i Killzona :dynia: 

ja już nie czekam na knacka. Z plusa zrezygnowałem zawiedziony.  Analogiczna sytuacja z dead rising 3 w goldzie też przestałem wierzyć :(

Opublikowano

• Knack (PS4)
  • RiME (PS4)
  • StarBlood Arena (PS Plus bonus – PS VR required)
  • Spelunker HD (PS3)
  • Mugen Souls Z (PS3)
  • Exiles End (PS Vita)
  • Grand Kingdom (PS Vita & PS4)

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Figuś napisał:

Niektórzy dalej czekają na KNACKa i Killzona :dynia: 

To jedno mamy z głowy :yao:

@Rayos czytaj zanim coś wrzucisz, parę postów wystarczyło spojrzeć

Edytowane przez Figuś
Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Macie ku rwa swojego Knack

https://www.ppe.pl/news/56212/playstation-plus-luty-2018.html

Choć nie powiem Rime super tylko szkoda, że już ograny.

Pamiętam, jak miałem brać od Ciebie, ale cos nam nie poszło ;)

Z tym ze jeszcze nie wszystko stracone. Jak będzie wymiatał to i tak będę chciał mieć pudełko.

Opublikowano

Rime imo rewelacja, sprawdzę na pewno, Gnack to guwno. Jak już grać w Gnacka, to lepiej wydać te kilka złotych i wziąć dwójkę sobie sprawdzić. Jedynkę zabił nudny gameplay, dwa ciosy i skok... Dwójka jest bardziej rozbudowana sądząc po demku, z resztą w tym demku sami puścili oczko do tych co grali w jedynkę, pozdro dla kumatych. No, ale w sumie są tacy co sześć razy przeszli, więc każda potwora... Jak  ktoś lubi w kółko powtarzać do znudzenia te same czynności, to może sprawdzić. Fanom yakuz i person powinno się spodobać, ja spasowałem po kilku godzinach.

Opublikowano

Dla wyjadaczy pewnie srednia oferta, ale dla osoby ktora przygode z konsola rozpoczela niedawno - nie mam powodow do narzekan. Rime z checia ogram, a Knack moze sie okazac dobrym tytulem do pogrania z dziewczyna w coopie :)

Opublikowano

Na PS3 trochę lipa. Wiadomo że ta platforma nie jest już wspierana, ale wyszło przecież "miljon" tytułów. Nie lepiej byłoby wrzucać tytuły które już były? Np. ja mam PS3 ponad 10 lat (ale zleciało), ale ktoś kupił pleja dwa lata temu i karmiony jest jakimiś crapami. 

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...