Welna 1 094 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 BB i ratchet ograne, ale jak ktos nie mial to kozacka oferta
estel 806 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Za rok bez gier na PS3/Vita. Zmniejszaja oferte o do dwoch gier PS4 (komentarze z blogu, cos na polygonie jest ponoc), a cena taka sama. Nie lubie takich zagrywek.
easye 3 390 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Może zamiast 2 będą 3? Zresztą stare konsole zastąpią nowe, np. PS5.
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Jestem ciekaw ile osób naprawdę ściągało jeszcze regularnie te gry na PS3 czy Vitę w ostatnim czasie. Przedłużenie "żywotności" tych konsol o rok to i tak dużo moim zdaniem.
Figuś 21 259 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) Czyli co, zapowiedź Ps5 w przyszłym roku w lutym a premiera w listopadzie @up ja już od jakiegoś roku nawet do biblioteki ich nie dodaje Edytowane 28 lutego 2018 przez Figuś
Farmer 3 281 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 25 minut temu, MYSZa7 napisał: Jestem ciekaw ile osób naprawdę ściągało jeszcze regularnie te gry na PS3 czy Vitę w ostatnim czasie. Przedłużenie "żywotności" tych konsol o rok to i tak dużo moim zdaniem. Choćby ja.Ostatnio Syberię. Jedynka ograna i chyba wezmę się za dwójkę teraz. Bloodborne wielu zachwala, ja nie ograłem. Klimat chyba nie dla mnie. Racheta sprawdzę na pewno. Ostatniego (i jedynego) jakiego ograłem był Deadlocked na ps3.
MYSZa7 8 962 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Nie mówię że nikt, ale na tę chwilę zakładam że to margines.
messer88 6 591 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Racheta pewnie sprawdzę bo wygląda fajnie. Z Bloodborne może się złapią nowi gracze i przy okazji from coś jeszcze zarobi na old huntersach.
Rayos 3 188 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 oferta przezayebista piękne bomby. Ratcheta skończyłem, ale sprzedałem, więc miło będzie go mieć w cyfrze "na własność" Bloodborne GOTY stoi mi na półce od ponad roku w folii i bardzo dobrze, że w końcu odcinają pępowinę PS3 i Vicie, szkoda tylko, że jeszcze rok będzie się to ciągnęło. 1
Kinoji 763 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 12 minut temu, Rayos napisał: i bardzo dobrze, że w końcu odcinają pępowinę PS3 i Vicie, szkoda tylko, że jeszcze rok będzie się to ciągnęło. A mozesz wyjasnic dlaczego to tak bardzo dobrze?
Rayos 3 188 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 bo na Vitę już wszystkie dobre gry w które może zagrać każdy bez odruchu wymiotnego na japonszczyzne już dawno wydali, a PS3 to już staruszek i rzucają na niego same ochłapy od paru lat. Oba urządzenia są już raczej mocno niszowe, a odcinając się od nich, Sony teoretycznie powinno zagwarantować znacznie wyższą jakość usługi prezentowanej na PS4, tj. dużo lepsze i ciekawsze gry
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Ooo w końcu mam motywację, żeby zakupić plusa dla Raczeta. Chociaż może i BB pęknie kolejny raz
Fanek 669 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 A co z teorią, że wrzucili te gry do plusa bo ich kontynuacje są już w produkcji? tak by znaleźć więcej nowych odbiorców sequeli.
Square 8 711 Opublikowano 1 marca 2018 Autor Opublikowano 1 marca 2018 Jeżeli miałoby tak być to wydaje mi się, że te kontynuacje musiałyby wyjść w najbliższym czasie, a o to raczej ciężko. Mimo wszystko chciałbym, bo remake R&C 3 albo nową pełnoprawną część przyjmę z otwartymi ramionami.
Rayos 3 188 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 FROM pracuje nad czymś co może być sequelem bloodborne, a nie wiem na ile duże jest insomniac, ale majac gotowy silnik i wiekszosc assetow, chyba mogliby oddelegowac jakis mniejszy zespol do ogarniecia Ratcheta 2
balon 5 373 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 To teraz jestem prawie pewien, że w kwietniu wrzucą GOW3 na PS4. Ratchet ograny prawilnie na premierę, a na Bloodka się czaiłem, więc super. Aaaaa no i Mighty no. 9 też z chęcią sprawdzę, bo przez słabe recki odpuściłem zakup, a miałem na liście.
Rillas 96 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Sony pls staph.... Od stycznia mialem ograniczyc czas spedzony przed konsola, ale po prostu mi utrudniacie zycie! Deus ex, rime, knack... Wiem, ze to sa stare tytuly, ktore 90% graczy mialo juz obcykane (tak jak Ratcheta i BB) ale dla mnie to pierwszy kontakt z tymi tytulami i godziny zabawy (lepszej lub gorszej). Z jednej strony chcialoby sie, zeby trzymali taki poziom dalej. Z drugiej natomiast w taki sposob nigdy nie odpoczne od konsoli
estel 806 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 2 godziny temu, Rayos napisał: bo na Vitę już wszystkie dobre gry w które może zagrać każdy bez odruchu wymiotnego na japonszczyzne już dawno wydali, a PS3 to już staruszek i rzucają na niego same ochłapy od paru lat. Oba urządzenia są już raczej mocno niszowe, a odcinając się od nich, Sony teoretycznie powinno zagwarantować znacznie wyższą jakość usługi prezentowanej na PS4, tj. dużo lepsze i ciekawsze gry Teoretycznie - slowo klucz Nie ma sie co cieszyc, zmniejszaja oferte utrzymujac ta sama cene, jezeli nie ma ZADNYCH przeslanek (na razie), ze dadza cos w zamian.
Faka 4 046 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Ja mam nadzieję, że te 2 gry, które będą dodawać na PS4 od przyszłego roku to jakiś troll, bo przy takiej cenie, to niech sobie rozwalą swój głupi ryj te całe Sony. 1
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Serio taki big deal z tych Gierek? PS3 to przeżytek, Vita jest trupem, a płacić za online i tak trzeba. Jaki jest sens trzymania plusa grając tylko w singlu, bo chyba nie dla randomowych gierek co miesiąc? xdd
Farmer 3 281 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 4 godziny temu, MYSZa7 napisał: Nie mówię że nikt, ale na tę chwilę zakładam że to margines. Czyli należę do marginesu społecznego? Dzięki @Rayos, @Paolo de Vesir czy ja wiem czy ps3 to taki znowu staruszek? Wciąż są przecież ludzie co niedawno zrobili platynki (w bólu i cierpieniu osób drugich) w takich sztosach jak RDR
Nemesis 1 277 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Akurat rezygnację ze wsparcia PS3 to nawet rozumiem tylko trochę szkoda Vity. No i z grami to popłynęli w tym miesiacu, nie ma co. Ratcheta sam jeszcze nie sprawdziłem więc nie będzie lepszej okazji.
messer88 6 591 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Bardzo często na promkach są dodatkowe zniżki dla plusa, jak i poza promocjami się zdarzają takie przypadki. Ja tam nierzadko z tego korzystam.
Square 8 711 Opublikowano 1 marca 2018 Autor Opublikowano 1 marca 2018 14 minut temu, Nemesis napisał: Akurat rezygnację ze wsparcia PS3 to nawet rozumiem tylko trochę szkoda Vity. Przez ten rok dostaniesz jeszcze ile, 24 tytuły na PSV? Jeżeli jest szansa na poprawę jakości oferty na PS4 to nie ma się co dziwić.
Rekomendowane odpowiedzi