Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

24 tytuły? To developerzy muszą szybko coś pisać, bo nie ma już więcej gier:)

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 256,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Przecież pod koniec przyszłego roku jest pewna szansa, że nadejdzie PS5 więc nic dziwnego, że za rok starsze platformy idą w odstawkę.

Opublikowano
44 minuty temu, Nemesis napisał:

Przecież pod koniec przyszłego roku jest pewna szansa, że nadejdzie PS5 więc nic dziwnego, że za rok starsze platformy idą w odstawkę.

Za dużo gier w zaawansowanym stadium produkcji aby wypuszczać nowy sprzęt, który do tego sprzedaje się coraz lepiej z roku na rok.

Zupełnie bez sensu, bardziej druga połowa 2020, gdy pojawią się nowe chipsety.

Opublikowano

Nowe gry z Plusa już dostępne :lapka:

Opublikowano

BB juz zassysany. Mam nadzieje, ze nie bedzie dosysal zadnych patchy, bo chce odpalic jak tylko wroce z pracy :)

Opublikowano

Ja usunąłem płytowe BB z konsoli i pobieram z plusa. I już jest gnój. Dodatek Old Hunters który został dawno temu przeze mnie zakupiony figuruje jako dodatek do kupienia za 84zł a nie do pobrania za free. Co sie odyebało???

Opublikowano

Strzelam że będzie się pobierać cała. Ale najlepiej sprawdź i daj znać :)

@Mikołaj dodatek powinien działać jako usługa - nic nie pobierasz.

U mnie wygląda to tak:

hL7ULcy.png

Opublikowano

Też macie taki bug w Mighty No. 9 że nie macie żadnych napisów? Ale w ogóle w menu, w grze, w dialogach? Niezła beka. Chyba wyje bie i zassam raz jeszcze. Tylko nie czuję, że to coś da.

Opublikowano
14 minut temu, balon napisał:

Też macie taki bug w Mighty No. 9 że nie macie żadnych napisów? Ale w ogóle w menu, w grze, w dialogach? Niezła beka. Chyba wyje bie i zassam raz jeszcze. Tylko nie czuję, że to coś da.

Taaak, miałem ten sam problem. Pobrałem od nowa i nadal to samo.

Naprawiłem to wchodząc w drugi bloczek (general settings) później przestawiłem dwa suwaki i zaakceptowałem (środkowy bloczek pod ustawieniami)

Wtedy nagle wszystko sie pojawilo. Dziwne

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano

Ale gnój ten Mega Man przez te bugi, dobrze, że Mikołaj zapodał jak naprawić tego buga. Też dwa razy ściągałem i nic nie dało.

Opublikowano

A warto to w ogole sciagać? Bo wg recek nie bardzo wyszła ta gierka.

Opublikowano

Ja tam miałem od dłuższego czasu chętke na coś w stylu mega mana więc troche sobie w to pogram

Opublikowano
1 godzinę temu, Mikołaj napisał:

Taaak, miałem ten sam problem. Pobrałem od nowa i nadal to samo.

Naprawiłem to wchodząc w drugi bloczek (general settings) później przestawiłem dwa suwaki i zaakceptowałem (środkowy bloczek pod ustawieniami)

Wtedy nagle wszystko sie pojawilo. Dziwne

A wszedłeś tam drugi raz, jak już miałeś napisy i widziałeś, co tak naprawdę zmieniłeś?

Opublikowano
56 minut temu, grzybiarz napisał:

A wszedłeś tam drugi raz, jak już miałeś napisy i widziałeś, co tak naprawdę zmieniłeś?

Tak, zmieniłem przyciski potwierdzające (z X na O) i normalne dźwięki na 8bitowe. Nie wiem czy to przez to ale zadziałało. Napisy się pojawiły i zmieniłem wszystko tak jak było.

Opublikowano

Czy jak usunę wersję płytową BB, to chociaz zostawi save'y? Czy trzeba kombinować z pendriverami itp. ?

Opublikowano

Save zostają w osobnym folderze, tylko samą grę usuniesz, nie masz co się martwić.

Opublikowano

PS4 to nie Xbox - wszystkie zapisane stany z gry zostają. One są lokalnie zapisane w osobnym katalogu a chmura jest opcją.

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

PS4 to nie Xbox - wszystkie zapisane stany z gry zostają

Przecież na Xboxie po usunięciu gry masz save w chmurze za darmo więc o co chodzi? 

Opublikowano

oreally.jpg

Opublikowano

No napisałeś, że PS4 to nie xbox jakby na xboxie po usunięciu gry save'y nie zostawały

Opublikowano

No a jak myślisz dlaczego napisałem o chmurze? I o nic mi nie chodzi. A tobie?

Ale weź się może gdzie indziej czepiaj - wszędzie widzisz CW.

A na Xbox One zostają SAVEy w konsoli? Nie - nie zostają. Więc napisałem prawdę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.