Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Xkom za(pipi)isty :banderas:

Edytowane przez _Be_
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Grał ktoś w XCOMa na PRO? Bo nie wiem czy sciagać w ogole jak ma ciulowo chodzić tak samo jak na amatorze.

Opublikowano

@_Be_ ja gralem ale na razie tylko tutorial. I nie mam porownania do amatora wiec nie wiem jak tam chodzilo. Planuje w weekendzik cos wiecej pykac wiec jak bedziesz miec konkretniejsze pytania to moge sprawdzic. 

A co do CoDa to na pewno sprawdze. Nie jestem fanem strzelanek, zwlaszcza w dzisiejszych czasach nastawione sa na multi a nie na singlowa przygode. Ale skoro daja za darmo to nie omieszkam zerknac i zobaczyc jak ten gatunek i w ogole seria wyglada w ostatnich latach - tym bardziej, ze ostatni cod jakiego sobie przypominam to modern warfare, w ktore gralem przynajmniej 10 lat temu...

Opublikowano
Teraz, Rillas napisał:

@_Be_ ja gralem ale na razie tylko tutorial. I nie mam porownania do amatora wiec nie wiem jak tam chodzilo. Planuje w weekendzik cos wiecej pykac wiec jak bedziesz miec konkretniejsze pytania to moge sprawdzic. 

Chodzi mi o to czy gra jest tak samo niegrywalna jak na zwykłym PS4 gdzie loadinigi trwają długo i framerate jest ponizej 30 fpsów, ale jak nie grałeś to raczej nie pomożesz, sciągne i sam sie przekonam. 

Opublikowano

Jak ktoś ma payback to można skorzystać z kodu na 500 punktów (500punktów=5zł do wykorzystania na stacjach BP, Pizzaportal i tam innych pierdołach).

Opublikowano

Chłopaki nie mam PS PLUS a chciałem w kilku gierkach zrobić platynę, jednak do tego potrzebuje kilka gier on line.

Jak najtańszym sposobem mogę pograć on line przez kilka dni ?

Na Allego są jakieś 14 dniowe "konta" ale ja potrzebuje pograć na swoim koncie a nie na jakimś kupionym.

Pomoże ktoś? :)

Opublikowano (edytowane)

Dzięki, ale wyskakuje mi informacja ze nie mogę użyć tej subskrypcji. Chyba kiedys już ją aktywowałem.

Edytowane przez kufir
Opublikowano (edytowane)

Załóż nowe konto, weź aktywuj tego 14 dniowego triala na nie, ustaw to nowe konto jako podstawowe na konsoli i będzię  plus działał na twoim koncie podstawowym :potter:

Edytowane przez Figuś
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...