Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

@_Be_ ja gralem ale na razie tylko tutorial. I nie mam porownania do amatora wiec nie wiem jak tam chodzilo. Planuje w weekendzik cos wiecej pykac wiec jak bedziesz miec konkretniejsze pytania to moge sprawdzic. 

A co do CoDa to na pewno sprawdze. Nie jestem fanem strzelanek, zwlaszcza w dzisiejszych czasach nastawione sa na multi a nie na singlowa przygode. Ale skoro daja za darmo to nie omieszkam zerknac i zobaczyc jak ten gatunek i w ogole seria wyglada w ostatnich latach - tym bardziej, ze ostatni cod jakiego sobie przypominam to modern warfare, w ktore gralem przynajmniej 10 lat temu...

Teraz, Rillas napisał:

@_Be_ ja gralem ale na razie tylko tutorial. I nie mam porownania do amatora wiec nie wiem jak tam chodzilo. Planuje w weekendzik cos wiecej pykac wiec jak bedziesz miec konkretniejsze pytania to moge sprawdzic. 

Chodzi mi o to czy gra jest tak samo niegrywalna jak na zwykłym PS4 gdzie loadinigi trwają długo i framerate jest ponizej 30 fpsów, ale jak nie grałeś to raczej nie pomożesz, sciągne i sam sie przekonam. 

Chłopaki nie mam PS PLUS a chciałem w kilku gierkach zrobić platynę, jednak do tego potrzebuje kilka gier on line.

Jak najtańszym sposobem mogę pograć on line przez kilka dni ?

Na Allego są jakieś 14 dniowe "konta" ale ja potrzebuje pograć na swoim koncie a nie na jakimś kupionym.

Pomoże ktoś? :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...