sprite 1 784 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Gówno straszne. Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Mafia 3 dla mnie spox, grałem trochę u kumpla, chciałem kupić używkę za grosze, a tu proszę. Będzie w co grać w przerwach między NMS. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez PiotrekP Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dla mnie Mafia skończyła się na 1. Dwójke ograłem ale była tak nijaka że niewiele pamiętam, a skoro 3 jest ogólnie słabsza... Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Fajna muzyka w mafii była Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 41 minut temu, Szymek_PL_ napisał: Ta Wiedza to Potęga sprawdzi się na party?? Sprawdzi się. Nie jest to poziom Buzza, ale trochę można się pośmiać i przyjemnie spędzić czas. Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tydzień temu miałem Mafię kupować. Skończyło się na South Park. Dobrze się stało Podobno sandboxowość w Mafii nie wyszła (jak w 2-ce czy LA Noire), ale lubię te symulatory czasów minionyych, więc na pewno ogram. Moglo być lepiej, ale dla mnie nie jest źle. Po to mam plusa aby grać w gry których bym nie kupił. Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odbilem sie bo boli ten grind z dupy choc sama historie bym dociagnal. Bo wydaje sie ok. Czarnuch fajna postac w chuyowej grze niestey. Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Fabula,postacie,muzyka byly naprawde dobre.Plus swietny model jazdy i strzelanie.Ale ta monotonnia pozniej zabijala.Idealna gra do plusa Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 3 godziny temu, dee napisał: Kolejny przykład, jak subiektywne jest postrzeganie oferty Plusa. Ja lubię sandboksy i mimo wszystkich ułomności Mafii 3 miałem zamiar kiedyś w to zagrać za grosze. A tu cyk i Mafia 3 w Plusie Mnie bardzo pasuje Pasować może ale jak pograsz wiecej niż pierwszy akt to dostaniesz pie.rdolca jak ch,ujowa jest ta gra Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 6 minut temu, _Be_ napisał: Pasować może ale jak pograsz wiecej niż pierwszy akt to dostaniesz pie.rdolca jak ch,ujowa jest ta gra Bez przesady, powtarzalność zrobiła z dobrze zapowiadającej się gry średniaka, ale nadal klimat i fabuła robią robotę. Zmiana klimatu się udała podobnie jak w Max Paynie 3, mimo jęków fanów serii. Do ogrania w plusie w sam raz, zresztą gorsze rzeczy ludzie robią do platyny niż ten grind z odbijaniem dzielnic. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No fajnie że robią gorsze rzeczy xD to faktycznie dobra rekomendacja Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 mafia 3? Moje najmocniejsze 5/10 w historii gejmingu. Za pieniążki nie poleciłbym tego nikomu ale z plusika imo warto dać szanse Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 jak od ciebie kupowalem mowiles cos innego 4 Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 300 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W Mafia 3 jak grać, to trzeba dozować, żeby Cię monotonia nie dobiła, a gra i tak ujowa, podziwiam tych, co wbili platynę w tym badziewiu. Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Pasować może ale jak pograsz wiecej niż pierwszy akt to dostaniesz pie.rdolca jak ch,ujowa jest ta gra Przyjacielu, przeszedłem ME:Andromeda, w Fallout 4 mam platynę, to się Mafii 3 nie boję 3 Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Faka napisał: W Mafia 3 jak grać, to trzeba dozować, żeby Cię monotonia nie dobiła, a gra i tak ujowa, podziwiam tych, co wbili platynę w tym badziewiu. Znam typa co 9 razy przechodził Mafię 3 bo jednego zglitchowanego dzbana mu brakowało Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 co za dzban Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 9 godzin temu, dee napisał: Przyjacielu, przeszedłem ME:Andromeda, w Fallout 4 mam platynę, to się Mafii 3 nie boję Mi się Andromeda też podobała. Tylko idioci olewają dany tytuł bo tak mowią oceny. Zresztą teraz wszystko co ma 7/10 i mniej to według niektórych niegrywalne crapy. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 13 minut temu, PiotrekP napisał: Mi się Andromeda też podobała. Tylko idioci olewają dany tytuł bo tak mowią oceny. Zresztą teraz wszystko co ma 7/10 i mniej to według niektórych niegrywalne crapy. Ja nie olewam bo oceny Grałem Androbiede i gra jest po prostu daremna, nie warto marnować na to czasu. 9 godzin temu, Figuś napisał: Znam typa co 9 razy przechodził Mafię 3 bo jednego zglitchowanego dzbana mu brakowało Chory człowiek Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mafia 3? Hm. Kupiłem niedawno Watch Dogs 2, chyba nie skuszę się zbyt wcześnie na Mafię, chociaż poprzednie obie części bardzo lubiłem. Dead by Daylight pomimo ocen w okolicach 6-7, wciąż utrzymuje się wysoko na Twitch'u i generalnie to taka gra na chwilę - ot 4 prawie bezbronnych nastolatków i 1 psychopatyczny i potężny morderca przed którym należy uciec. Mi się ten pomysł podoba i chętnię spróbuję na sesyjkę czy dwie. Na PS3 nic nadzwyczajnego. Dwie gry na PS Vita, z czego ze Space Hulka się akurat cieszę, bo będzie kolejna gra do autobusu Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ja powiem tak: jak macie okazję ograć Mafię 3 za free to korzystajcie. Ja grałem na premierę, grę skończyłem i mimo tego, że była powtarzalna to bardzo mi się podobała. Wiadomo, nie jest to 8 czy 9/10, ale taka solidna szóstka, w porywach siódemka z minusem. Sandboxowo mało rozwinięta, ale ma bardzo dobrą fabułę, klimat i postacie. Warto! 2 Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Od której we wtorek będzie można już pobierać nowe gry? Jest to jakaś stała pora co miesiąc, czy różnie? Bo nigdy zbytnio nie zwracałem uwagi. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Ok 14 gry już powinny być do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 W dniu 2.08.2018 o 08:51, _Be_ napisał: Grałem Androbiede i gra jest po prostu daremna, nie warto marnować na to czasu. A ja dałem za nią 30zł z kawałkiem i raczej nie żałuję (v1.10). Gdyby nie natłok mmo-questów i online-syfów to nawet bym powiedział, że przyjemnie się grało. ;) Choć fabuły mało. Za mało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi