Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwny ruch z tą Yakuzą Kiwami, która jest dość biedną wersją, bardziej takim większym DLC do Yakuzy 0 moim zdaniem. Poza tym fabularnie mocno łączy się z Yakuzą 0. No ale cóż, dla niektórych to będzie i tak zetknięcie z legendą...

Opublikowano

Jest idealna dla świeżaków na zapoznanie się z serią i znajomość Y0 nie jest wymagana. W Y0 więcej smaczków wyłapiesz mając ograne yakuzy od 1 do 5 niż zaczynając od Zero i grając po kolei. No chyba że lecisz tylko i wyłącznie fabułę to można zaczynać od Y0

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

@szczudel The Last Guardian? Wolne żarty, wątpię by coś takiego mogłoby trafić do Plusa ale Gravity Rush również bym nie pogardził. Wiadomo kiedy te gry wchodzą?

Nie takie gry w plusie bywaly. Będzie, pytanie tylko kiedy.

Opublikowano (edytowane)

Internet mówi, że jest jakichś co-op ale tylko w trybie mutliplayerowym. Ja przechodząc wersje na x360 napewno nie mogłem grać w co-opie więc chyba ppe znów je,bnęło gafe ale może co dodali o czym nie wiem? :philosoraptor:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

czy jak aktywuje pierwszy raz Plusa na jednym koncie to czy gry wcześniej ściągnięte w ramach abonamentu na innym koncie zadziałają?

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano
36 minut temu, MYSZa7 napisał:

czy jak aktywuje pierwszy raz Plusa na jednym koncie to czy gry wcześniej ściągnięte w ramach abonamentu na innym koncie zadziałają?

Nope.

Opublikowano
16 godzin temu, Yakubu napisał:

Na PS3 normalnie grałem w coopie, bo do platyny trzeba było nieźle pogrindować w tej średniej gierce

No ale nie kampanie?

Opublikowano
W dniu 12.11.2018 o 13:28, Faka napisał:

Za czcionkę w Bullestorm, która jest tak mała to typa bym wsadził do sztumu. Co qwa z lupą trzeba grać lol.

Co druga gra teraz tak ma. Nie mogę sobie spokojnie grać w leżąc na kanapie bo hud się zlewa. Żeby to jeszcze była kwestia jakiejś wady wzroku, ale moją sokole-oko-żona też to zauważa. Od przejścia na Ps4 nie można juz spokojnie z 3/4 metrów grać, trzeba siadać do 1,5.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie wiem jak z tą co drugą grą bywało. Ale ten Bullestorm u mnie jest pierwszą grą, która z tą czcionką przesadziła, że ledwo co tam widać z tych napisów. A reszta gier? No nie narzekałem, bo się dobrze czytało i normalny rozmiar fonta miało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...