Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Faka napisał:

Wytłumaczy mi ktoś czemu mam kłódkę Borderlands z PS Plus? No mam opłaconego plusa do 2020 czerwca, a włączyć gry nie mogę, wtf?

Odnów licencję.

Opublikowano

Już sobie poradziłem, musiałem zdezaktywować i aktywować PS4. W sumie nie wiem, czemu mi się tak zrobiło, że Borderów włączyć nie mogłem, a inne gierki z Plusa odpalały się bez problemu :dunno:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Vita i ps3 wy(pipi)ane z oferty a na ps4 takie (pipi) daja.

Jak ktoś nie gra online, to się nie oplaca plusa brac.

A to ktoś kupuje Plusa dla gier z niego? :O

Opublikowano

Horizon Chase był na mojej liście życzeń od dawna, a chyba nigdy nie miał przeceny :cebula: Spadkobierca amigowego Lotusa (za muzykę w grze odpowiada Barry Leitch, czyli kompozytor muzyki z tej gry), na Steam ma praktycznie same pozytywne recencje: https://store.steampowered.com/app/389140/Horizon_Chase_Turbo/

PES jak PES, kiedyś grałem. Potem piłka wypadła z mojego obiegu (z litości do sąsiadów), ale skoro dają, to może pora znowu wrócić i pokrzyczeć do telewizora ;)

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Killzone Shadow Fall? Na stówę za miesiąc, wierzę. :lapka:

Mam nadzieję, że nie. Mimo żem fan KZ to wyebałem płytkę z napędu i grę z dysku, wkur.wiony o to, że w multi nie wykorzystali potencjału marki. To mogło być takie zaje.biste, ale mapy są beznadziejne, sterowanie zamulające nawet w porównaniu z KZ2, chu.j, że brudny  klimat się zmienił, ale gdyby były tak dobre mapy jak w trójce to bym grał dalej. Jakby nie zje.bali interfejsu na totalnie nieintuicyjny, jakby zostały normalne klasy ze zdolnościami z poprzednich części to bym grał. A tak umiejki sa pomieszane, ni ładu ni składu w tym. Postacie biegają jakby miały nas.rane w majtach i do tego lekki lag nie pomaga.

Singiel był nawet ok, na poczatku bardzo mi się podobał jednak im dalej tym fabularnie coraz gorzej.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

W sumie kupiłem plusa na promce za 160 z myślą o online w CTR. Niestety to nie czasy bomb jaki dawali na ps3 :/ 

horizon chase, pewnie ogram. Pesa nawet nie pobieram 

• Haha 1
Gość _Be_
Opublikowano

Dobra gierka od Cage to prawie jak świety gral. Polecam wszystkim, którzy nie grali. 

Opublikowano

O proszę jaka dobra wiadomość. W Plusie było już Heavy Rain (od dłuższego czasu chciałem ograć ponownie), Beyond, którego nie ogrywałem na PS3, a teraz jeszcze Detroit do kolekcji. Skąd tylko czas na to wziąć :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...