Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No dzisiaj zniknęła. Zakładam, że po prostu zbyt wcześnie ją wrzucili i jeszcze się pojawi. W UK było 50% zniżki na rocznego plusa i też zniknęło.

Edytowane przez Ins
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak się potwierdzi to niezła sraka grudniowa. Titanfall za 15 zł ograsz, a ten Monster to uj wie czy to dobre.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

dla fanów monsterka jak znalazł:

images?q=tbn:ANd9GcQPP-vKyD0q8LPSlwe5J__

67 metascore.

Kupiłem plusa dla Crasha, w Crasha już online nie gram, myślałem, że chociaż jakieś gierki będą dobre, a tak to w sumie tylko Detroit się trafił z tych gier, "do ogrania".

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, II KoBik II napisał:

e wy macie lat że czekacie na gierki z plusa?

To troszku jak jajko niespodzianka. Nie spodziewasz się cudów, ale I tak jesteś ciekaw co będzie w środku, a kto wie? Może nawet trafisz coś fajnego?

Edytowane przez Paolo de Vesir
  • Plusik 3
Opublikowano

no i fajnie...wrzuca mi nowe miesko do mordowania ;) miasac jak miesiac...dodaje te gierki do kolecji i to na tym sie konczy choc czasem od biedy w cos sie zagra. Dla mnie najlepiej jakby zaoferowali plusa bez gier w nizszej cenie. Ciekawe co wymysla pod nowa generacje. 

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

Dla mnie najlepiej jakby zaoferowali plusa bez gier w nizszej cenie.

O to to to.

Opublikowano

Ten cały plus to się przydaje wg mnie tylko do tego by taniej kupić gry które kupujemy ze świadomością, zakładając że rocznie z plusa otrzymaliśmy 1 grę która nas interesuje, czyli założmy to jakieś 80 zł za grę kilkuletnią, to ja osobiście pewnie zaoszczędziłem jakieś 300-400 zł na obniżkach które czasami dla plusowców są bardzo duże. 

• Plusik 1
Opublikowano

To ładne mi uczczenie 25-lecia marki playstation xD

A tak bardziej serio, to dziwi mnie wrzucanie gier ea do plusa jak już jest osobny abonament na ich gierki (ea access). Takie trochę plucie na osoby, które płacą za obie usługi. 

Opublikowano

Może jakbym był w gimnazjum i nie miał karty kredytowej (działa już zakup ze zwykłej?), to bym się cieszył z tych gier, a tak - nawet ich nie dodaję do listy. 
Przypominam, że nie ma już Plusa na PS3, ani Vitę. No przyznam, że miałem takie myśli, że teraz będzie lepiej. A Plague Tale, Vampire, Ni No Kuni 2, Spyro/Crash... te gierki nie są już drogie, ale dość świeże (część kupiłem, część mam na liście do ogrania/kupienia).
No i wcześniej tych gier było więcej niż 2, przez crossbuy, dziś dają naprawdę słabe tytuły:

MLB The Show 2019 - jakiś bejsbol, jakiś motocross, "jakieś" Last of Us, które przez fanów marki zostało ograne w 2013 roku, a potem odświeżone rok później. Horizon Chase - gierka z telefonu, SonicMania gierka z ery 16 bit...

Wiem, że to niby tylko dodatek do online, ale na PS3 raz że online był gratis, to i gierki w Plusie były lepsze.

19 minut temu, Szymek napisał:

Dla mnie najlepiej jakby zaoferowali plusa bez gier w nizszej cenie

Jeżeli mam płacić 240 zł za rok grania online i dostaję "gratis" taką biedę, to też jestem za.

Opublikowano
31 minut temu, grzybiarz napisał:

Może jakbym był w gimnazjum i nie miał karty kredytowej (działa już zakup ze zwykłej?)

Eee przecież od początku PS3 nie trzeba karty kredytowej aby coś kupić w PSS.

Opublikowano

Ciekawe czy się tylko wyrwali czy będzie jak z PES zamienionym na Detroit: Become Human.

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Ciekawe czy się tylko wyrwali czy będzie jak z PES zamienionym na Detroit: Become Human.

Ogólnie to dziwne że wyszło info tak wcześnie o grach. W poprzednich miesiącach można było podglądać bloga bo tam wcześniej było info niż oficjalki w mediach społecznościowych ale to tak o 16-17. Tym bardziej dziwne że teraz zdjeli info.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

To troszku jak jajko niespodzianka. Nie spodziewasz się cudów, ale I tak jesteś ciekaw co będzie w środku, a kto wie? Może nawet trafisz coś fajnego?

Racja. Ale z reguły jest tak, że albo ograłem/posiadam lub kończy sie na dodaniu do biblioteki i.. tyle. 

Opublikowano

Szkoda, że dają TF2, ale może dzięki temu nie będę jedynym lamusem na serwerze jak odpalę multi. Daj Szymek znać jak będziesz grał to chętnie przetestuję i przy okazji powbijam trofiki.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Szkoda, że dają TF2, ale może dzięki temu nie będę jedynym lamusem na serwerze jak odpalę multi. Daj Szymek znać jak będziesz grał to chętnie przetestuję i przy okazji powbijam trofiki.

Też chętny chociaż do platyny brakuje tylko za trening trofki :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Tez mnie to czeka, ogralem TF w ramach miesiaca ea accessa, niestety po godzinnym powtarzaniu treningu doszedlem do wniosku ze lepiej odpalic kolejna gre. Wrzucenie tego do plusa to po prostu jakis znak, zeby ponownie to odpalic i wymasterowac ten czas....

Edytowane przez Rillas
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...