Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Kuba25011980 napisał:

Będzie można kiedyś grać na PS4 online bez ps plus

Bardzo wątpliwe.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Na Styczeń 2020:

Uncharted: Kolekcja Nathana Drake'a

Goat Simulator

Opublikowano

No za uncharted mały plus bo chciałem na półkę kupić ale już nie muszę :kaz:  

Opublikowano
  • Autor

No tak trochę słabo.

Opublikowano

Z symulatorem może pobawię się chwilę dla jaj, Uncharted kolekcję miałem, ale do 3 nie dałem rady już podejść. Może w końcu się przemogę, zwłaszcza że to korytarzówka, a nie open world. I wtedy wreszcie zasiądę do czwórki ;)

Opublikowano
23 minuty temu, Mendrek napisał:

Z symulatorem może pobawię się chwilę dla jaj, Uncharted kolekcję miałem, ale do 3 nie dałem rady już podejść. Może w końcu się przemogę, zwłaszcza że to korytarzówka, a nie open world. I wtedy wreszcie zasiądę do czwórki ;)

What? XD

Nawet taki xbot jak ja zaliczył wszystkie części. 

Opublikowano

Można kupić po skończeniu abonamentu. 

Opublikowano

PS+ w promocji - tylko 180 goldow :dance2:

Na swieta sie nie zalapalem to teraz biere.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

PS + na Luty 2020

Sims 4
Bioshock The Collection
Firewall Zero Hour VR

Opublikowano

Super, już dawno chciałem odświeżyć bajoszoki a coś się nie mogłem zebrać z zakupem. 

Od kiedy to będzie można pobierać?

Edytowane przez messer88

Opublikowano
  • Autor

No proszę, od dawna przymierzałem się do kolekcji Bioshocka. Jedynka ledwo co zaczęta na PS3 i jakoś nigdy nie wróciłem, więc w końcu dam drugą szansę.

Opublikowano

Z takich ciekawostek to kolekcja Bio na PSN jest osobno do pobrania: 1 i 2 są razem (jakieś 29 GB na dysku) a Infinity to osobny plik (32 GB).  Więc nie musimy wszystkiego naraz pobierać. Ja niestety nie skorzystam, kolekcję kupiłem jakieś 2 lata temu.

No i 3 osobne Platynki :lapka:

Opublikowano
15 minut temu, MLeKSk napisał:

Grał ktoś w te Simsy na PS4? Chciałem kiedyś sprawdzić, ale ponoć ta gra na padzie jest niegrywalna. Serio jest aż tak źle?

Usuń ten post dziewczyno. 

:ragus:

Opublikowano

ja kupilem bioshicki po cenie ramenu i niestety się odbiłem :/ 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Bioshocka miałem w planach wszystkie odsłony sobie odświeżyć więc idealnie że dali w plusie.

Opublikowano
21 minut temu, Square napisał:

No proszę, od dawna przymierzałem się do kolekcji Bioshocka. Jedynka ledwo co zaczęta na PS3 i jakoś nigdy nie wróciłem, więc w końcu dam drugą szansę.

Same here. @XM. nakręcił mnie ostatnio na kolekcję (zwłaszcza 1 i 2 bo infinity ograne), a klimacik jest gęsty więc będę się wyśmienicie bawił.

@Square dasz radę jeszcze w tym roku ograć? :D 

Opublikowano

Bratanica zachwycona.

Simsy 4 mam nadzieję z wszystkimi dodatkami?

Opublikowano
3 godziny temu, Masorz napisał:

Bratanica zachwycona.

Simsy 4 mam nadzieję z wszystkimi dodatkami?

No właśnie to chyba bieda podstawka, ale nie zostało to w sumie nigdzie napisane czy dadzą goty ediotion:dunno: 

Opublikowano

Przeważnie było tak, ze dają gierkę za free, ale wszelkie DLC już musisz sobie kupić. Nie potrafię sobie przypomnieć czy dali kiedykolwiek jakaś gierkę w wersji GOTY.

Opublikowano

@MLeKSk podłączasz myszkę i klawe pod USB i są grywalne Simsy. Nie pytaj skąd to wiem :p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.