Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Street fighter ok ale pubg :/ nie przepadam za battle royal

Opublikowano

Podstawowy Street Fighter to jak demo, kiedy gra jest na etapie 5 season passa. Już dawno powinni go zrobić darmowego.

Opublikowano

Tak mało zawartości w grze, że bez SP się nie obejdzie?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak w SF, ale passy w bijatykach to głównie tylko postacie. Bez tego da się w pełni cieszyć grą.

Opublikowano

Core tryby dodali za free, postacie i plansze są z passów, ale idzie grindem coś tam odblokować.

Nie wiem jak teraz są przeliczniki, ale pc udało mi się jakoś po premierze odblokować ze 2-3 postaci grając story i jakieś pierdoły.

Opublikowano

Zmienili jakoś po premierze system nagradzania i teraz już nie tak łatwo odblokować postać. Zmienili dropy tego Fight Money w którymś update i  teraz jest meczący grind żeby cokolwiek odblokować no i chyba trzeba mieć włączone reklamy w grze .

Opublikowano

sprawdzę tego pubga w końcu. Potem wrócę do Apexa

Opublikowano

Pany :hi:
Z cyklu nie-do-końca-legalnie... Czy ma ktoś może działający kodzik na 14 dni darmowego PLUSa w USA?
Albo jest w stanie takowy wygenerować?
Sam bym chętnie to zrobił, ale mojej Polskiej karty kredytowej nie chce przyjąć, podobnie jak PayPala :dunno:

Opublikowano

Dostałem Plusa, ale w formie paragonu z Emipku.

Ile mam czasu by to aktywować? W sumie w PUBG czy Street Fightera na pewno nie będę grał.

Opublikowano

No właśnie jest ale do 2028 roku, trudno w to uwierzyć :)

Opublikowano
W dniu 17.08.2020 o 11:36, Shen napisał:

W dniu 25.08.2020 o 11:22, Figuś napisał:

2 minuty temu, Rozi napisał:

Coś dużo tych promocji na plusa ostatnio, czyżby coś kombinowali z jakąś nową subskrybcja?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Też nie mieli jakiego Need for Speeda dać.

Ciekawe jak Plus będzie wyglądał na PS5.

Opublikowano

Ale Vampyr to mega. Dobrze, że nie kupiłem ;)

A w listopadzie te 11 gier czy ile tam ma być to też na PS4?

Opublikowano

A Vampyr się zobaczy, idealna gierka na jesiennie, zimne wieczorki, o 16 ciemno to pójdzie wysysanie krwi w grze.

Opublikowano

payback taka komercha, ale nie grałem :)

Vampyra miałem kiedyś na liście do kupienia, więc jak dla mnie całkiem nieźle - nic mi się nie dubluje, co jest rzadkością.

Opublikowano

Paybacka ograłem na wcześniejszej generacji i muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony. Fajnie mi się w to grało ale ja nie jestem wielkim fanem samochodówek.

Vampyr zapowiadał się obiecująco, jak pojawił się w GP to od razu go zainstalowałem i się srogo zawiodłem. Może dam mu drugą szansę.

Opublikowano
2 minuty temu, Elitesse napisał:

Paybacka ograłem na wcześniejszej generacji i muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony.

na PS3 nie wyszedł ten NFS Payback, chyba że piszesz o Payday.

Opublikowano

Nfsa probowalem w EAA i zalowalem, ze to w ogole odpalilem bo jakis smieciowy trofek wpadl. Vampyra obadam, sporo sie naczytalem o wadach w tej grze, ale lubie takie klimaty.

Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie zbugowany jak Tomb Raider.

Edytowane przez Plugawy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.