Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Core tryby dodali za free, postacie i plansze są z passów, ale idzie grindem coś tam odblokować.

Nie wiem jak teraz są przeliczniki, ale pc udało mi się jakoś po premierze odblokować ze 2-3 postaci grając story i jakieś pierdoły.

Opublikowano

Zmienili jakoś po premierze system nagradzania i teraz już nie tak łatwo odblokować postać. Zmienili dropy tego Fight Money w którymś update i  teraz jest meczący grind żeby cokolwiek odblokować no i chyba trzeba mieć włączone reklamy w grze .

Opublikowano

Pany :hi:
Z cyklu nie-do-końca-legalnie... Czy ma ktoś może działający kodzik na 14 dni darmowego PLUSa w USA?
Albo jest w stanie takowy wygenerować?
Sam bym chętnie to zrobił, ale mojej Polskiej karty kredytowej nie chce przyjąć, podobnie jak PayPala :dunno:

Opublikowano
W dniu 17.08.2020 o 11:36, Shen napisał:

W dniu 25.08.2020 o 11:22, Figuś napisał:

2 minuty temu, Rozi napisał:

Coś dużo tych promocji na plusa ostatnio, czyżby coś kombinowali z jakąś nową subskrybcja?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

payback taka komercha, ale nie grałem :)

Vampyra miałem kiedyś na liście do kupienia, więc jak dla mnie całkiem nieźle - nic mi się nie dubluje, co jest rzadkością.

Opublikowano

Paybacka ograłem na wcześniejszej generacji i muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony. Fajnie mi się w to grało ale ja nie jestem wielkim fanem samochodówek.

Vampyr zapowiadał się obiecująco, jak pojawił się w GP to od razu go zainstalowałem i się srogo zawiodłem. Może dam mu drugą szansę.

Opublikowano
2 minuty temu, Elitesse napisał:

Paybacka ograłem na wcześniejszej generacji i muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony.

na PS3 nie wyszedł ten NFS Payback, chyba że piszesz o Payday.

Opublikowano (edytowane)

Nfsa probowalem w EAA i zalowalem, ze to w ogole odpalilem bo jakis smieciowy trofek wpadl. Vampyra obadam, sporo sie naczytalem o wadach w tej grze, ale lubie takie klimaty.

Mam nadzieje tylko, ze nie bedzie zbugowany jak Tomb Raider.

Edytowane przez Plugawy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...