Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 256,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

sprawdzałem enebe jeszcze tydzień temu i były właśnie po 160 teraz już ok. 200 nie wiedziałem, że w ciągu tygodnia podskoczy o 4 dyszki

Opublikowano

Na enebie regularnie się pojawiają promki na plusa więc jeśli Cię nie ciśnie, że za kilka dni Ci się kończy to zaglądaj bezpośrednio tam albo na łowcy gier.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnie ploty są takie, że wleci FF VII Remake - jeżeli mają coś tak dużego do Plusa to w sumie pewnie planują wrzucić info przy okazji State of Play

Opublikowano
  • Autor

Byłoby zbyt pięknie. To ciekawe czy wtedy upgrade do PS5 byłby płatny.

Opublikowano

Gdzieś na jecie widziałem, że ma być Kena, Godfall i coś jeszcze ale to wszędzie fejki. Ile razy już słyszeliśmy co ma być zajebistego a koniec końców wychodziły jakieś paździerze.

Opublikowano

Pewnie dzisiaj się dowiemy, przeciągnęli ogłoszenie i bym się nie zdziwił, że właśnie z okazji, że będzie coś ciekawszego. 23 tuż tuż.

Opublikowano
59 minut temu, Moldar napisał:

Plotka, że niby kena w plusie w marcu, odpowiedź mocno neutralna, więc kto wie.

Ryan w ostatnim wywiadzie powiedział, że premiera Destruction AllStars w PS+ wypadła dobrze i będą podążać nadal tą drogą. Niektóre tytuły będą miały swoją premierę w PS+. Osobiści wątpię aby Kena trafiła od razu do Plusa, ale ostatnie miesiące pokazują, że powinno być bardzo dobrze.

Opublikowano

Czy wiadomo, dlaczego SONY nie ogłosiło jeszcze diamentów na marzec?

Opublikowano

Nie wiadomo. A w sumie tylko na to czekałem po ostatnich bombach w plusie. 

Opublikowano

Gruby tytuł nie ma co. Ciekawe ile sobie za upgrade policzą.

Opublikowano
  • Autor

Aż dziwne, że wczoraj nie ogłosili tytułów na marzec.

6 minut temu, Jakim napisał:

Gruby tytuł nie ma co. Ciekawe ile sobie za upgrade policzą.

Remake w wersji PS5 kosztuje 329 PLN, wersja PS4 289PLN więc zapewne standardowe 10 EUR to będzie minimum.

Opublikowano

Pewnie full price albo niewiele mniej bo wyjdzie że będziesz kupował na własność tytuł

Opublikowano

No grubo, ale w sumie kto chcial to już to kupił :C 

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Chuj, może się w końcu przekonam do tych fajnali :nosacz3:

U mnie podobnie. Odkładałem do kolejki "ogram później" ale teraz nie ma wymówek:reggie:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.