Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series.

PS4:

• Deus Ex: Rozłam Ludzkości
  • Batman: The Telltale Series
  • To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink)
  • Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR)

jeśli się sprawdzi to :notbad:

Opublikowano

Deus jest świetny, niedawno ogrywałem :) a co do Darksiders to jak ktoś ma problem z dźwiękiem to jest na to patent testowany osobiście. Przełączamy język w konsoli na angielski, odpalamy grę, wyłączamy, pobiera aktualne i wracamy na PL ale trzeba pamiętać o zresetowaniu samej gry i odpaleniu od save’a.

Opublikowano

Deus Ex Rozłam Ludzkości to moje największe growe rozczarowanie w ostatnich latach, a pamiętam, że w chwili wypusku ( kupowałem w dniu premiery ) byłem na grę napalony jak nastolatek na pierwsze ciupcianko...

Opublikowano

Miałem brać za 30 zeta nówkę w folii ale teraz poczekam bo cyfrówka trochę bardziej poręczna jak się podróżuje. 

Batman trochę słabo bo te gierki od Telltale pojawiają się non stop i mam ich już trochę dość a ta jest podobno najsłabsza z całej kupy.

Opublikowano

Deus wyborny :sir: Batmana zagra sie dla platynki hehe

Opublikowano

Chyba wolałbym jakiegoś wciągającego indyczka + krótki tytuł AAA. A tak mamy przygodówkę w stylu "już mnie to nudzi" i grę dość złożoną, na wiele, wiele godzin, a czasu coraz mniej. 

Opublikowano
W dniu 24.12.2017 o 01:09, Figuś napisał:
Cytat

Informacja o styczniowych grach w PlayStation Plus pojawiła się na Reddicie, gdzie wpierw plotkę przekazał użytkownik, który ostatnie miesiące za każdym razem trafnie podaje gry, dodatkowo, ktoś wrzucił zrzut reklamy z prawdopodobnie holenderskiego oddziału PlayStation. Według tego, w ofercie na PS4 dostaniemy Deus Ex: Rozłam Ludzkości i Batman: The Telltale Series.

PS4:

• Deus Ex: Rozłam Ludzkości
  • Batman: The Telltale Series
  • To Jesteś Ty! (dodatkowa gra/PlayLink)
  • Until Dawn: Rush of Blood (dodatkowa gra/PSVR)

jeśli się sprawdzi to :notbad:

Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać.

Opublikowano
19 minut temu, Farmer napisał:

Chyba raczej nikt nie liczy na to, że Sony wrzuci Deusa i Batmana w jednym miesiącu po tym co odstawiali w ostatnich miesiącach? Obstawiam raczej samego Gacka i jakieś indyki. Ale mogą mnie zaskoczyć, czemu nie? Osobiście sam nie wiem co bym chciał. Just Cause 3 leży na dysku i jakoś nie mam ochoty odpalać.

Czemu Cię to tak dziwi przecież z reguły jak wychodziły czy to borderlandsy czy gra o tron to również z innymi dobrymi grami. Ba powiedzialbym nawet że to telltales to indyki.

Opublikowano
21 minut temu, Farmer napisał:

Pewnie dlatego, że Just Cause 3 to badziew,którym tylko Mendrek się jara. 

Opublikowano

Pewnie tak.

@Wesker Gacek jest chyba dość świeżym telltalesem ale w sumie to nie mam zdania. Nie sądzę bym odpalał jeszcze kiedyś ich grę. Deusa żadnego nie ograłem i poza cyberpunkowym światem nic o tej grze (ani serii) nie wiem.

Opublikowano

Plotki o PS+ okazały się prawdziwe. Deus Ex i Batman Telltale Series. A do tego Starblood Arena na VR und:

-Sacred 3, PS3

-The Book of Unwritten Tales 2, PS3

-Psycho-Pass: Mandatory Happiness, PS Vita (Cross Buy with PS4)

-Uncanny Valley, PS Vita (Cross Buy with PS4)

Opublikowano

Uuuuu, fajne giereczki na Vitę w tym miesiącu. :obama:

I to jeszcze w cross buy.  Tzn. ten Uncanny Valley to podobno dziadostwo, ale Psycho-Pass z chęcią przytulę za darmoszkę.

SS%20(7)%20-%20Copy-noscale.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Yakubu napisał:

już się nie mogę doczekać tej gry :yakubu:

Podpowiem ci jakub, ze tam trzeba czytać więc moze nie marnuj transferu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...