Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heavy Rain dzisiaj z tym sterowaniem 'a la GTA2, taki trochę niegrywalny. Wiecie, wciśnij x by iść do przodu i strzałkami szybko skręcamy by nie wjechać w ścianę.

Opublikowano (edytowane)

no i znowu odkładam kupno plusa na za miesiąc, Heavy Rain już dawno ograny i przeorany na wszystkie możliwe sposoby, reszta tym bardziej nie dla mnie

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano

Wychodzi na to, że nie opłaca się praktycznie kupować tych interaktywnych samograjów bo praktycznie każdy był w Plusie  - HR, Beyond, prawie wszystko od Telltale, Until Dawn, Life is Strange.

Ja tam się cieszę z Raymana 3 HD na poczciwe Playstation 3. :)

Opublikowano
W dniu 25.04.2018 o 20:21, grzybiarz napisał:

Słabszy? Według mnie lepszy, na pewno przyjemniejszy w sterowaniu, niż ten klockowaty Heavy Rain ze sterowaniem, niczym w GTA2. 

No to dali teraz press X to Jason też :kaz:

W sumie fajnie, zawsze można nadrobić. Bywało lepiej, ale bywało też gorzej. Absolvera nie próbowałem na PC, więc za darmo obadać można.

A, i Zero Escape na Vitunię to sztos niemały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heavy Rain, archaizm tej gry aż bije po oczach, denerwuje ten R2, który odpowiada za ruch bohaterów, serio? Jakby nie mogli na analogu zrobić.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dadzą Mass Effect Andromeda. Nie teraz, to do końca roku jak nic. Było na takiej przecenie, że zostaje już tylko wrzucić do plusa.

Ostatnie dwa miesiące i ograne już gry Quantinc Dream sprawiły, że już zapomniałem, że mam plusa, więc i tym razem się nie nastawiam. Mogę się tylko pozytywnie dać zaskoczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...