Square 8 510 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Grałeś w The Order 1886? Jak dla mnie tam czcionka jest słabo zrobiona. Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nope, jeszcze nie grałem, dobrze wiedzieć na przyszłość XD Przez recenzje i oceny tej gry. Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja teraz to nawet z 1,5 metra nie widzę jakie guziki mi Mafia 3 próbuje pokazać na samouczkach (szczególnie kierunkowe). Horizon tez, z tego co pamiętam miał bardzo małe napisy. Generalnie zawsze gram angielsku dubbing z angielskimi napisami, i napisy na Ps4 to jakas kpina. Dziwne, szczególnie, ze sama konsola pozwala powiększyć litery w menu. Każda gra powinna mieć opcję powiększania napisów. 1 Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 18 minut temu, szczudel napisał: Ja teraz to nawet z 1,5 metra nie widzę jakie guziki mi Mafia 3 próbuje pokazać na samouczkach (szczególnie kierunkowe). Horizon tez, z tego co pamiętam miał bardzo małe napisy. Generalnie zawsze gram angielsku dubbing z angielskimi napisami, i napisy na Ps4 to jakas kpina. Dziwne, szczególnie, ze sama konsola pozwala powiększyć litery w menu. Każda gra powinna mieć opcję powiększania napisów. a widziales te napisy w Buletstorm?? Mafia przy tym to pikus. Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 grałem na PS3 więc tej Full Clip Edition nie będę już musiał włączać Na Ps3 napisy były spoko Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 no w 720p jeszcze dało się je czytać. Też mnie małe czcionki wkurzają - rozdzielczości coraz większe, a czcionki przeto mniejsze Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 No zaraz ale czy to znaczy, że to wina czcionki, która ma określone wymiary w pikselach i dlatego jest mniejsza? W sensie, że gdybym ustawił (nie wiem, gdybam) output konsoli na 720p to by była większa? Tak czy siak to fuszerka developerów. Chyba nie jest szczytem programistycznego warsztadu dodać opcję powiększenia napisów (Hud to hus, ale samych napisów). Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Miesiąc temu kupiłem abonament na PSN na cały rok. Teraz widzę, że jest promocja i ten sam abonament jest za 180 zł. Czy mogę go teraz dokupić aby wydłużyć sobie usługę o kolejne 12 miesięcy? Czyli razem będzie ok 24 miesiące. Czy to tak nie działa i będę mógł zdrapkę wykorzystać dopiero po upływie 12 miesięcy. Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Działa. Możesz mieć kupiony abonament na lata. Niektóre promocje jednak potrafia nie obowiązywać jeśli się ma kupiony P+. Tak było chociażby gdy dodawali SW:Battlefront - można było skorzystać tylko gdy się nie miało aktualnie opłaconego P+. Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedź. A jak to jest z grami na ps+, jak jakiejś nie ściągnę albo nie dodam do koszyka to po miesiącu przepadają czy dalej mam możliwość je pobrać? Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Przepadają jak ich sobie nie zaklepiesz. Możesz je dodać do konta normalnie i potem pobierać i grać kiedy chcesz, o ile masz plusa. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Wszystkie gry które kupiłeś lub pobrałeś dzieki ps+, możesz pobierać w nieskończoność - abyś tylko miał aktywny abonament. czyli dziś mając plusa, mogę pobrać nawet gry z ps3, psv i ps4, zbierane od początku. Edit. Ech moderator był szybszy Edytowane 22 Listopada 2018 przez grzybiarz 1 Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Godzinę temu, grzybiarz napisał: Wszystkie gry które kupiłeś lub pobrałeś dzieki ps+ Jak coś kupiłeś dzięki PS+ to możesz to odpalić w dowolnym momencie, nie potrzeba do tego abonamentu. Jedynie do tych darmowych gier jest wymagany. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 tak, wiem, to taka oczywistość, tylko śpieszyłem się, a i tak moderator był szybszy Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedzi. Póki co ściągam wszystko jak leci bo mam wersję z 1 TB ale wiadomo, że miejsce się kiedyś zacznie kończyć. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Mam 1 TB i dodatkowy dysk na USB, też 1 TB. Jak to gry na płytach zgrywają się na dysk i zajmują po 50GB, to miejsce szybko się zapełni. I jeszcze gierki z Plusa do tego + z PlayStation Store... Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Soma i Onrush w tym miesiacuhttps://blog.eu.playstation.com/2018/11/28/soma-and-onrush-are-your-playstation-plus-games-for-december/ down..ino vita Edytowane 28 Listopada 2018 przez Szymek_PL_ 1 Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Bardzo fajny miesiąc. Papers, Please będzie również na PS4 czy tylko Vita? Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Oferta pode mnie. Jeszcze wczoraj rozważałem zakup Iconoclasts, bo jest w promocji (jednak wziąłem Hollow Knighta), a Papers, Please to już od premiery się przymierzałem, więc IDEALNIE. Bedzie okazja odkurzyć Vitunię. Onrusha i SOMĘ też się obada, skoro za darmo wciskają. Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Świetnie oceniana metroidvania na ps4? Biere, dopiero co skończyłem Guacamelee 2 Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Onrush kupiłem na premierę i nie żałuję ani złotówki, pomimo że gra słabo się sprzedała (obwiniam marketing i słaby single player) i szybko potaniała, to bawię się do dziś (nawet przed chwilą grałem). Grze należy dać szansę i szybko wbić do multiplayera, gdzie pokazuje pazur. Im dłużej się gra, tym bardziej się grę rozumie - jeździ się taktycznie, nieco drużynowo i wbrew pozorom opłaca się jechać przodem - gra jest po trochu wyścigiem. Do tego świetna muzyka, która jest dynamiczna - zmienia się w zależności od tego co się dzieje w grze (i są to utwory komercyjne). SOMA mam, ale boję się trochę tej gry. Jako szczyl bałem się szalonych maszyn bardziej niż ksenomorfów. Ta gra uderza w moje głęboko skrywane lęki. Niemniej jest niezwykła i ma świetną fabułę. Stein's;Gate jest nietypowe. Przez ponad pół gry wydaje nam się dziwną mieszanką komedii i teenage soap opery. A potem uderza z buta i kopie do końca. Jest też trudna w osiągnięciu "true ending". Bez jakiegoś poradnika, jest to bardzo skomplikowane. Trzeba byłoby być jakimś geniuszem dedukcji by tak pokierować wydarzeniami, by owe zakończenie odkryć. Ale warto przejść i dwa razy Iconclast dodałem do koszyka na wypadek promocji, bo widziałem jak jakiś Azjata grał na Twitchu i mega mi się spodobało. No i Sony chyba zobaczyło, że dodałem i zrobiło mi prezent Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 4 minuty temu, Masorz napisał: Świetnie oceniana metroidvania na ps4? Biere, dopiero co skończyłem Guacamelee 2 O, to ładnie. Nawet nie wiedziałem że to Metroidvania. Będzie grane. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Onrush kosztowało w cyfrze 289 zł (premiera), potem wylądowało na promo za 71 zł (co dało do myślenia) i teraz dali w Plusie. Dziwne, przecież to nie crap. I gierka dość świeża. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 W gamie passie też dali, próbują ratować jak się da. Nic dla mnie w tym miesiącu bo wszystko ograne ale ogólnie na plus Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Onrush bardzo fajnt, za to Soma nie dla mnie, choć kiedyś Penumbry skończyłem. Nie lubię za bardzo tego typu gier, gdzie nie można zrobić najmniejszej krzywdy przeciwnikowi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi