Square 8 510 Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Trochę skopałeś, bo w dużej ilości sklepów jest właśnie promocja -25% na Plusa. Na forum też było pisane, że to tylko dla tych co nie mają. Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 No właśnie pamiętałem o tych promocjach w sklepach stacjonarnych i jak zobaczyłem reklame to poleciałem na stronke ps stora bo akurat do 25 marca nie ma mnie w polsce:/ Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Możesz kupić wersję cyfrową (np w Euro), w kilka minut po zakupie przychodzi kod na maila. A te doładowane fundusze w PSS zostaw na przyszłość, albo pisz do Sony, może będzie opcja zwrócenia na konto. Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ponoć w kwietniu w plusie Conan i Surge. Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) O Surge chętnie sprawdzę, gra się dobrze przyjęła ale jakoś nigdy nie było okazji kupić i sprawdzić. O ile te przecieki się sprawdzą. Jednak prawda. Ciekawe czy kutonga w Conanie będzie można powiększać przy kreacji. Edytowane 27 Marca 2019 przez Faka Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czyli dalej dwie gry pomimo zakończenia Plusa na PS3? Trochę słabo. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Zrobili obniżkę, to teraz odbiło się na grach W sumie nigdzie nie było mowy o zakończeniu wspierania PS3/Vity i daniu większej liczby gier na PS4, ale i tak niesmak trochę pozostał. Ja to bym teraz widział tak, jak początkowo Plus na PS3: czyli i pełniak płytowy i z PSN i jakaś klasyka, czy to PS2, czy inne retro. Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Lub zawsze jeden bażoł na VR i gitens. Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Ten the Surge to jakiś multi rak pokroju Anthema? W Conana bym se pyknął, ale widziałem to na kompie u siostrzenca i gamplay głupio wygladał. Ogólnie bieda, liczylem na jakąś dobrę singleplayer gierke albo jakiegoś mocnego indyka. Edytowane 28 Marca 2019 przez Plugawy Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 To chyba calkiem niezly soulslike z robotami. Moze sprawdze o ile sie nie odbije. Conana tez odpale sprawdzic ocb. Bdb miesiac imo Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie lubie soulsów ze względu na koślawe animacje i słaba grafę a ten The Surge wygląda bezpłciowo. Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 plus mi się skończył dwa miechy temu i.... ...nie zauwazyłem nawet. Gry słabe (cod przeorałem na pc jak był nowy) a miało być niby lepiej jak skończyli support vity i ps3.... a do grania w darmówki plusa nie trzeba:) Doczekałem się czasów że gram legalnie w gry za które nie dałem ani grosza i są SAKRAMENCKO DOBRE. Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, qraq_pk napisał: plus mi się skończył dwa miechy temu i.... ...nie zauwazyłem nawet. Może dlatego, że Plus jest do online, a gry są bonusem. Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, qraq_pk napisał: Doczekałem się czasów że gram legalnie w gry za które nie dałem ani grosza i są SAKRAMENCKO DOBRE. W co grasz? Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Strzelam że Apex I PoE Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 2 godziny temu, qraq_pk napisał: a miało być niby lepiej jak skończyli support vity i ps3.... Skąd to info, ze miało być lepiej? Sony tak mówiło czy osoby trzecie? Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 no my, gracze, tak mówiliśmy Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Słabo to wyszło z ps3 i vitą bo dalej konsolki trzymam i dobrze się sprawują. Biblioteka gier była ogromna i sporo jeszcze było do rozdania ale wiadomo jak działają korporacje więc jako że nie widzieli zysków ucieli giereczeki. Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Ta gra The Surge to żadne guwienko, jest ok, implanty, budowanie gearu, niszczenie robotów wybierając za cel głowę, korpus czy nogi. No jest ciekawie. Miła odskocznia od The Division. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Faka Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 17 godzin temu, grzybiarz napisał: W co grasz? Teraz Apex, Fortnite poszedł w odstawkę narazie. H1Z1(to akurat średniak). World of tanks mnie trochę znudził, ale pewnie wrócę za jakiś czas. Warframe jest super grą, ale nie mój styl. Path of Exile tez nie moja bajka, ale też dobra gra Gry AAA są teraz dla mnie przerwą od grania w darmówki... co za czasy. 1 Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ten Conan, ta gra to istny grindfest ogólnie, bawisz się ciągle w boba budowniczego, żeby coś ruszyć do przodu. Przeciwnicy są mocni jak dalej pójdziesz, a ty się kisisz na 15-20 lvl. No ogólnie surowców od zayebania trzeba wyfarmić, żeby cokolwiek wycrafcić. No ale nie bez powodu jest to całe drzewko craftingu, że dużo czasu przy tym spędzasz. Od czasu do czasu wejść do gry można, pofarmić i dać spokój na jakiś czas. Jedynie technikalia na PS4 i to PRO kuleje po całej linii, najbardziej irytujące jest stuttering. Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 No ja mam nadzieję, że Sony nigdy nie "wpadnie" na pomysł Microsoftu, który do gier F2P i tak wymaga Golda, bo jest masa dorosłych graczy (starych kumpli), którzy odpalają konsole okazjonalnie, to nie kupują PS+ , ale przynajmniej jest z nimi w co pograć w razie czego, póki są gry F2P Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Kusiło mnie żeby go ściągnąć, więc dobrze, że tego nei zrobiłem i na początek sciagnałem the surge, żeby sprawdzić czy rzeczywiście się mylę i to nie jest jakiś rak. Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Overcooked What Remains of Edith Finch Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 WRoEF podobno bardzo dobry tytuł (asax zachwalał), ale generalnie takie meh/10. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi