bartiz 1 586 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Tego Overcooked to mogli chociaz dac druga czesc, ladny syf/10 Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Edyta zięba świetny symulator chodzenia oczywiście jeśli ktoś trawi ten gatunek. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 45 minut temu, Paolo de Vesir napisał: WRoEF podobno bardzo dobry tytuł (asax zachwalał), ale generalnie takie meh/10. Tak świetny symulator chodzenia i łatwy calaczek na 3 godziny Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 WroEF. Miałem na celowniku ten tytuł jako top topów spacerniaków. Grałem tylko w Everyone gone to Rapture, które pomimo, że mi się podobało to było przydługawe. No zobaczymy. W każdym razie ciesze się, że trafiło do P+. Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Co za bieda, Edith Finch jeden z moich ulubionych symulatorów chodzenia, ale (pipi)a 2 indyki i to po wywaleniu ps3 i vity z oferty? xd 1 Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Ja jestem zadowolony, ugotowani będą grani na jednej kanapie. Lepszy plusik na pewno od Conana_zrobię_platyne_bo_łatwa_a_tak_tej_gry_nienawidzę. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 35 minut temu, Shen napisał: Co za bieda, Edith Finch jeden z moich ulubionych symulatorów chodzenia, ale (pipi)a 2 indyki i to po wywaleniu ps3 i vity z oferty? xd Nie robią konfy na E3 to do plusa doyebią w czerwcu Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Plusa mam od listopada na rok czasu i jeszcze nie było takiej gierki, żebym chciał ją ściągnąć jak najszybciej. Same gry a la ubi raki, multi sraki z mikroplatnosciami, przeciętne indyki i bezpłciowe średniaki na które bym nie spojrzał jak by nie były w abonamencie. Ciekawe czy doczekamy się jakiejś naprawde dobrej gierki? Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Plus jest do online, gierki są tylko bonusem. 1 1 Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 sranie w banie. Plus to online i gry. Nie dajcie sobie wmówić że "gry to bonus". Żaden bonus - płacisz za to Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Ja płacę za online, a na gierki mam wyjebane. Wpadnie coś fajnego to spoko, jak nie to nie robię dramy. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na PS3 PLUS to były gierki, na PS4 jest to odwrócone o 180 stopni, ja opłacam głównie dla online, ale rozumiem że część użytkowników głównie dla gierek opłaca i może być zawiedziona 1 1 Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Znam nawet takie osoby, co mają konsole i tylko gry z plusa. I to te osoby sieją mowę nienawiści w internetach. Ale swoją drogą patrząc na całokształt to rzeczywiście ps3 miało w czasach swojej świetności lepszego plusika 1 Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Obie gry warte ogrania, ale oczywiście teraz jechanie na Plusie wyłącznie, to tak sobie. Overcooked grałem ze znajomymi na kanapie i powiem, że to wspaniała zabawa gdy wszyscy się poganiają i pokrzykują na siebie, niczym w tych kuchniach Gordona Ramseya. Acz gra chyba właśnie tylko na kanapę. O Edinie słyszałem sporo ciepłych słów. Chociaż chyba bym się na te wietrzne dni ucieszył bardziej z Dear Eshter, ot tak by sobie odbić depresyjną majówkę. Generalnie nie są to gry AAA, ale na pewno warto po nie sięgnąć. Osobiście Plusa lubię też dla lepszych przecen w PS Store, dzięki czemu mój wewnętrzny cebulak jest stale zaspokajany Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 41 minut temu, Square napisał: Plus jest do online, gierki są tylko bonusem. Chyba o tym zapominam, bo jeszcze jestem przyzwyczajony do darmowego online z ps3 Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2 godziny temu, Square napisał: Ja płacę za online, a na gierki mam wy(pipi)ane. Wpadnie coś fajnego to spoko, jak nie to nie robię dramy. No właśnie ja bym chciał płacić (jak już muszę) za granie na online, a nie za pakiet. Coś jak z Netflixem, HBO, itd. Płacę jak używam. Teraz gram w multi Borderlandsów 2 z ziomkami no i ok, aktywuję ps plusa na np. miesiąc za rozsądną opłatą, a jak mi się znudzi to dezaktywuję, a nie jak teraz ponad 200zł na rok. Gdyby nie zbliżające się premiery CTR-a i kolejnych Borderlandsów to posiadanie plusa byłoby mocno wątpliwe dla mnie. Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Każdy by tak chciał To tak samo jak z telewizją, nie możesz wziąć pięciu kanałów i płacić 1/25 abonamentu. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Ale możesz wziąć N na miech, obejżeć co chcesz i wyebać Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 To tak jak z Plusem Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2 minuty temu, Square napisał: To tak jak z Plusem No właśnie przecież nikt ci farmer nie każe rocznego plusa wykupować jak nie grasz Anyway zawsze możesz z zaufanym kolegą wziąć plusa w cebuli 2 minuty temu, HiS napisał: To dlaczego mając PCta to samo online jest gratis? To zagwostka dopiero. Taki steam to coś w rodzaju psn dla PC i co? Tam też płacisz za dostęp do online? No nie, ale co ma PC do Plusa? Sony jest właścicielem platformy na której grasz i życzy sobie opłatę i tyle. Masz wybór przecież. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Teraz, _Be_ napisał: Anyway zawsze możesz z zaufanym kolegą wziąć plusa w cebuli Dokładnie, dzięki temu ostatnio plus mnie kosztował 90zł za rok Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 58 minut temu, _Be_ napisał: No właśnie przecież nikt ci farmer nie każe rocznego plusa wykupować jak nie grasz W sumie tak. Wszystko zależy ile grasz offline, ile online. Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Szkoda, że te reklamy plusa bardziej promują te średnie gierki, dając potencjalnym klientom mokrą wizję dwóch "darmowych" comiesięcznych sztosów, zamiast podkreślić, że dostaną przede wszystkim dostęp do gry online i spędzenia czasu razem ze znajomymi w grach i przy okazji dwie takie se gierki. Edytowane 3 Maja 2019 przez Plugawy Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Przecież zayebiste gierki dali. Wole 2 indyki co miesiąc niż jakieś zyebane większe gry pokroju mgs survive 2 Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Plus nie jest juz promowany dobrymi tytulami bo nie musi. To juz nie jest "dejta 190zl za pare gier w miesiacu" tylko "no dobra, zebyscie zm bo wprowadzilismy platny online to damy jakies tam gry". Plus na ps3 jak startowal to tez byly kasztany. Zeby oprocz gierek z psx wspomniec minisy. Pamieta ktos co to byly minisy? No tak myslalem. I wiekszosc miala wyje.bane. Do tego stopnia, ze niektorzy mysla, ze rocket league to przelomowa w swojej koncepcji gra. Kiedy wlasnie w jednym z pierwszych (chudych) lat plusa wyszla dokladnie taka sama gierka. Bo dokladnie od tego samego studia. Dopiero po 2010 japonczycy zniszczyli system, ale wtedy jeszcze musieli. Dzisiaj nie musza nic. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi