Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Sam nie wiem. Ten Overcooked to coś jak Diner Dash? A Edith Finch wydaje się nudna na pierwszy rzut oka, no ale Shen poleca. Nie wygląda to na grę pokroju Telltale. @MejmNo właśnie Diner Dash był minisem i był całkiem fajny, na 15minut, ale się do niego wracało. Edytowane 3 Maja 2019 przez Plugawy Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tez mi jakis jeden minis sie bardzo spodobal ale nie pomne tytulu. No niemniej nie byly to gry warte 190zl na rok. Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Sporo było dobrych minisów bo na PSP z CFW sprawdziłem ich od groma, ale tak jak piszesz nie były warte tej ceny. Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nie wiem gdzie, ale chyba jak w przypadku Xboxa tu najlepiej. EA Access oficjalnie od lipca na ps4. Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 26 minut temu, Moldar napisał: Nie wiem gdzie, ale chyba jak w przypadku Xboxa tu najlepiej. EA Access oficjalnie od lipca na ps4. UU w końcu Ciekawe kiedy PS PASS Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Fajnie, wreszcie pogram w NHL za przyzwoitą cenę Odnośnik do komentarza
SunaGuidesPL 124 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Oczywiście, Playstation Plus nic nie musi (inaczej nie pograsz online) i to nie są "freebies" czy "darmowe" gry, płacimy za nie przecież. Co nie zmienia faktu, że niektóry gry są naprawdę fajne (żałuję, że nie odkryłem The Surge wcześniej, wstyd) i warto zwracać uwagę na wszelkie zapowiedzi/terminy. To samo z Hitman (season 1), CoD czy The Witness ostatnio. Nie żałuję ani jednej minuty spędzonej przy tych grach. Edytowane 22 Maja 2019 przez SunaShigure#1GamingGuides Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Sonic Mania and Borderlands: The Handsome Collection are your PS Plus games for June Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 naaaaaaaajs Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Bardzo, bardzo fajna oferta. Akurat odnowiłem plusika. BTW te borderki są pod 4K? Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 może dam w końcu szanse tym borderkom jak za fryla Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: BTW te borderki są pod 4K? Tak. Najgorsza oferta w historii PS+. 2 Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Dziękować piękny kawalerze, chociaż rozumiem rozczarowanko. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 18 minut temu, Square napisał: Tak. Najgorsza oferta w historii PS+. Tak myślałem te 4 lata temu, że jak dam ci się namówić na Przystojną Kolekcję to będzie w plusie, no i proszę. Twoja wina jakby co Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 3 minuty temu, Farmer napisał: Tak myślałem te 4 lata temu, że jak dam ci się namówić na Przystojną Kolekcję to będzie w plusie, no i proszę. Twoja wina jakby co Jest ulga, że nie Wiedźmin, bo byś mi nie dał spokoju Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Sonica chetnie sprawdze, borderlands ograne lata temu i chyba nie chce mi sie wracac Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Bajerantzko. Od zapowiedzi B3 borderki chodziły mi po głowie. Dziękuję PlejStejsion Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Bordery na ps3 mi nie podeszły. Ile części jest w tej kolekcji? Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Dwójka i Pre-Sequel. Jak będziecie odgrywać to najpierw BL2 potem TPS. Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Chyba bym zwymiotował jakbym ograł tyle części tej gry naraz, która swego czasu mi średnio podeszła, ale może sprawdzę dla co-opa kanapowego z kobietą. Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jak wazna jest fabula w B2? Warto zagrac w jedynke? Ablo chociaz przeczytac sobie jakis opis fabuly? Moje jedyne doswiadczenie z borderlandsami to ten spinoff od telltale. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 W dwójce jest solidna fabuła i da się w to grać bez znajomości 1 (z tego co wiem wątek fabularny jest tam cienki jak makaron w chińskich zupkach). Nie ma tutaj jednego głównego protagonisty ani też grupy (antagonista jak najbardziej). W Borderlandsach ważne jest wszystko inne. O przeszłości postaci do wyboru dowiadujemy się jedynie z echo porozrzucanych po świecie i są to dość okrojone materiały (i krótkie). w Pre-Sequelu sprawa wygląda lepiej bo postacie mają swoje backstory (głownie przez dwójkę). Pre-Sequel przedstawia wydarzenia z przed dwójki ale po jedynce i miejsce akcji przeniesiono na księżyc Pandory, Elpis. Jednak tak jak Square pisał lepiej ograć tak jak wychodziły odsłony: najpierw 2 potem P-S ze względu na kontekst całości. Skoro grałeś w odsłonę od TellTale wiesz już, że tam fabuła dzieje się po dwójce. Pojawiają się tam postacie z 2 jak i P-S. No i ten "spinoff" warto znać z dwóch powodów: dopowiada wydarzenia i losy postaci z obu części plus warto ograć (lub ograć na jutubku) przed 3 bo pojawią się tam postacie właśnie z gry TellTale. 2 Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 W dniu 30.05.2019 o 10:05, Rillas napisał: Jak wazna jest fabula w B2? Warto zagrac w jedynke? Ablo chociaz przeczytac sobie jakis opis fabuly? Moje jedyne doswiadczenie z borderlandsami to ten spinoff od telltale. Generalnie jedynka kończyła się trochę cliffhangerem. Wystarczy poczytać jakieś streszczenie. Dwójka fabułę ma nawet spoko, dobre lore, fajne postacie. W dwójce spotykasz postacie z jedynki w roli NPC-ków, więc fajny smaczek. Generalnie jednak jedynka wydawała mi się dziwnie niedokończona. Dwójka za to świetna pod każdym względem. Może się skuszę na ten prequel, bo w sumie czemu nie. Sonic Mania - brrr, platformówki nie dla mnie, a szybkie to już w ogóle. Sonica lubię, ale nie lubię presji czasowej. Ech, mogliby już tego Super Hota albo Dead Cell rzucić do Plusa, bo co raz tańsze się robią i chyba już czas. Albo przynajmniej Horizon Chase przeceniliby, bo gierka mnie kusi starsznie Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Wytłumaczy mi ktoś czemu mam kłódkę Borderlands z PS Plus? No mam opłaconego plusa do 2020 czerwca, a włączyć gry nie mogę, wtf? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi