Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy to nie fake - ponoć reklama z gryonline

238328.jpg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 257,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Gruszczyk skasował newsa z PPE więc pewnie prawda :)

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Kyo napisał:

Ciekawe czy to nie fake

Oby fake.

Opublikowano
Teraz, Plugawy napisał:

W simsy to bym se pograł.

No ale simsy są już teraz dostępne :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dirt Rally bardzo chętnie zobaczę, gdyż już dawno w takie wyścigi nie grałem.

Opublikowano

Wideo już usunięte, ale w kwietniu (niby) ma być Uncharted 4 i Dirt Rally 2.0.

Opublikowano

pytanie gdzie najtaniej teraz plusa kupie max 3 miesiące chce na nioszka 2 online?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tak przeglądam i nigdzie nie ma promo na te krótkie okresy, najtaniej w Xkomie 95ziko a na PSS 100plnów, na stronach typu keye.pl po 109zł :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

ok rok to trochę dużo ale jest jakieś dobre promo? do kiedy muszę kupić 4 kwietnia aby mieć gierki z tego miesiąca?

Opublikowano

W pierwszy wtorek miesiąca zawsze wchodzą nowe gry

edit, jak zdecydujesz się jednak na roczny abo to dalej jest promo na cdkeys

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/playstation-plus-12-month-subscription-poland?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27&utm_currency=PLN

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A ktoś pamięta czy Sony robi oficjalne promo na plusa w okolicach Wielkanocy? Bo kończy mi się Plus a po akcji z goldem z allegro mojego kumpla ( policja, zarekwirowanie konsoli i kompa, zeznania, a później czekanie 2 miesiące na swój sprzęt) jakoś mam obawy co do kupna na stronkach typu cdkey czy eneba.

Opublikowano

poprzednio były w marcu na Days of Play czy jakoś tak i wtedy po 160zł był plus i kupiłem jeszcze słuchawki Goldy . W tym roku nic takiego się nie wydarzyło i byłem zmuszony na cdkeys kupić bo za dwa dni by mi się kończył. Wracając do twojego pytania to nie wiem czy Sony planuje promki przed wielkanocą na Plusa :dunno:

Opublikowano

Bierz z cdkeys nigdy z tym problemów nie ma, na allegro łatwo na minę się wbić

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd mam ściągnąć te darmowe gierki, które są dodawane ponad standardową ofertę Plusa? Nie mogę nic znaleźć na stronie przez PC. Mam je ściągnąć z pozycji konsoli?

Opublikowano

2 minuty temu, Elitesse napisał:

Skąd mam ściągnąć te darmowe gierki, które są dodawane ponad standardową ofertę Plusa? Nie mogę nic znaleźć na stronie przez PC. Mam je ściągnąć z pozycji konsoli?

Jest banner na głównej stronie PS Store, prowadzi do: https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-FREEGAMES1/1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Farming Simulator 2019
Cities Skylines

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.