Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie narzekam. 40 funtów na rok i 2 gry co miesiąc, online, zniżki jakieś czasami i miejsce na sejwy w chmurze to sporo za tę kasę. Jeśli kupujesz to tylko dla gier, to chyba zły pomysł. Mnie w większości gry, które daja jakoś specjalnie nie interesują, ale co parę miesięcy cos się trafi.

Zawsze mnie śmieszy to jak sie ludzie napalają na jakieś wycieki a późnej płacz, że nie dali tego czy tamtego:)

Cities Skylines powinno być OK i pewnie do boblioteki dodam:)

Edytowane przez Ken Marinaris
Opublikowano (edytowane)

Farma? Dla dzieciaków może to i spoko (albo dla prawdziwych rolników), ja ograłem jakaś farmę z GamePassa i wywaliłem z dysku po 10 min.

Cities Skylines... chyba tez było w GP - jak dla mnie to gra na długie miesiące ale raczej na PC. 
Kiedyś chyba i prócz gier AAA dawali jakiegoś indyczka? Coś małego, prostego bym ograł, a nie symulator farmy i symulator miasta ://

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Osobiście nie opamiętam kiedy grałem czy ściągałem jakąś grę z plusa, głównie dla online no i jednak cebula z ziomkiem po 90zł za rok to niewiele, zapiecze dopiero jak na PS5 uwalą dzielenie się kontem :cebula:

Opublikowano

Cities z jakąś inną grą albo Farming Simulator z jakąś inną grę - ok. Ale obie gry razem stanową raczej marną ofertę.

Obie raczej skierowane dla typowego niemieckiego gracza.

ea3.jpg

Opublikowano

Ja zdecydowanie wolę takie dość niszowe gierki, których normalnie pewno bym nie kupił, niż 5 letnie AAA, które dawno się ograło albo można kupić używkę za 30 zł.

• Plusik 1
Opublikowano

nie no jak ktos broni tych gierek ktore teraz wrzucili to xddd

City skilnes to gra typowo pod pc i tylko ktos zdesperowany gralby w to na ps4

Farming simulator to niesmieszny zart, serio ktos oprocz januszy albo wiesniakow gra w te zalosne obesrane symulatory?

Opublikowano (edytowane)

a w następnym miesiącu dadzą symulator Tirowca.

W obecnych czasach słyszałem, że tytułuje się tą grupę społeczną jako BOHATERÓW naszych czasów

Spoiler

gdyby-nie-tirowcy.png

Edytowane przez oFi
Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Coś mi się kojarzy, że chyba @Colin gra/grał w farmę, ja bym na twoim miejscu admina nie prowokował :cool:

Grałem i grać będę. Symulator farmera to jedna z najbardziej relaksujących gier w jakie było mi dane zagrać. Wsiadasz do traktora, podpinasz pług, później siejesz, oblewasz nawozem. Czekasz aż urośnie, przesiadka do kombajnu by zebrać, uprawy zawodzisz tirem do silosu albo na handel. I pyk, kilka godzin nagle zniknęło a człowiek wyluzowany. Polecam czerpać radość ze wszystkich gier a nie hejtować :lapka:

• Plusik 5
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Colin napisał:

Grałem i grać będę. Symulator farmera to jedna z najbardziej relaksujących gier w jakie było mi dane zagrać. Wsiadasz do traktora, podpinasz pług, później siejesz, oblewasz nawozem. Czekasz aż urośnie, przesiadka do kombajnu by zebrać, uprawy zawodzisz tirem do silosu albo na handel. I pyk, kilka godzin nagle zniknęło a człowiek wyluzowany. Polecam czerpać radość ze wszystkich gier a nie hejtować :lapka:

I właśnie dlatego ja tam się ciesze z farmera bo kupić bym nie kupił, bo to w chorych cenach jest bez promek, a tak "darowanemu koniu się w zęby nie patrzy" :lapka:

Opublikowano

No ale przecież nie trzeba grać na raz? :whyyy:

To są idealne gierki na przegryzkę innych bardziej konsolowych/szybszych tytułów. 

Opublikowano
2 godziny temu, Figuś napisał:

kupić bym nie kupił

Ja tam miałem krótki epizod z Farm19 i generalnie to koszenie, sianie, wapnowanie trochę nuży.

Poza tym ta gra ma dosyć wysoki próg wejścia i od początku trzeba zdrowo zap i erdalać, żeby nie splajtować. Gdzie tu relax  ? :dunno:

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że ten cały farming simulator 2019 to non stop granie i zapiedalanie jak na prawdziwego rolnika przystało? XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...