Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No trochę słabo jakby mieli znowu dać kolejnego fpsa. Co za dużo to i świnia nie zeżre, tak czy siak dzisiaj będzie nowa rozpiska.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Przecież w Battleforoncie możesz grać z trzeciej osoby

Ja tam się świetnie bawiłem wbijając platynkę, imo najlepszy tryb to starcia bohaterów

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Battlefront 2 bardzo spoko, luźna gierka do popykania w klimacie gwiezdnych wojen, zwłaszcza po tych wszystkich updejtach. Singla nie polecam, bo jest po prostu  żałosny

Opublikowano

W BF2 to ja ograłem w ramach EA Access już, jest ok multi, a już najlepsze dla fana SW (no nie licząc początkowej premiery tej gry, bo to było nieporozumienie).

Opublikowano
1 godzinę temu, Szymek napisał:

A u mnie nie da rady pobrać Coda. Niby dodałem do biblioteki a tam go nie ma. A gra w pss wyskakuje z cena. 

W zakładce comiesięcznych gier do pobrania masz. 

Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał:

W BF2 to ja ograłem w ramach EA Access już, jest ok multi, a już najlepsze dla fana SW (no nie licząc początkowej premiery tej gry, bo to było nieporozumienie).

Mi się multi w BF2 nie spodobało, dla mnie był tam za duży chaos i grafa już tak nie robiła jak w Battlefroncie 1, chociaż miała swoje momenty. A singiel to mega żenada nie polecam nikomu.

Opublikowano

Jesteśmy po state od Play i dalej nie wiadomo co z tą ofertą w plusie, o co tutaj chodzi. Byle to nie był ten battlefront

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzą plotki że na 10 rocznicę PS+ mają dowalić XD, ale ja bym się nie nastawiał :pope:

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Chodzą plotki że na 10 rocznicę PS+ mają dowalić XD, ale ja bym się nie nastawiał :pope:

Powinni dać na miecha za free tym co maja konto 10 lat :)

Opublikowano

to wybiore Killzona...pewnie cos w Playstation Hits wrzuca (malo juz zostalo ktorych nie dali w +)

Opublikowano

Jeżeli miałby to być jakiś ex to został Horizon, Gow, Spiderman, DG... jest tego trochę jakby się zastanowić.

Aha, gry są zawsze ogłaszane w ostatni wtorek miesiąca i po tygodniu trafiają do oferty, czyli dopiero w przyszłym tygodniu się dowiemy

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
54 minuty temu, Figuś napisał:

gry są zawsze ogłaszane w ostatni wtorek miesiąca

Chyba były to zawsze środy :)

Opublikowano

Opublikowano

Czy Rise of the Tomb Rider nie jest w Plusie drugi raz? :D

Nic dla mnie niestety. 

Opublikowano

no nic..moze na nastepne 10cio lecie bedzie lepiej ;)

chyba pierwsza czesc byla w +

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
3 minuty temu, - V - napisał:

Czy Rise of the Tomb Rider nie jest w Plusie drugi raz? :D

Nic dla mnie niestety. 

Pierwsza część była, ale na PS3 :lapka:

Opublikowano

Ehh, z takiego NHL to bym się ucieszył, ale rozumiem, że za dużo białego koloru w gierce jest :/

Opublikowano
  • Autor

Rise of TR to dwójka, tak? Może kiedyś się sprawdzi jak wrócę do pierwszej części.

Erica chyba nie jest zła.

Opublikowano

Jakie gunwo. Dobrze, że niedługo Tsushima. To niezłe 10-lecie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.