Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trochę słabo jakby mieli znowu dać kolejnego fpsa. Co za dużo to i świnia nie zeżre, tak czy siak dzisiaj będzie nowa rozpiska.

Opublikowano (edytowane)

Przecież w Battleforoncie możesz grać z trzeciej osoby

Ja tam się świetnie bawiłem wbijając platynkę, imo najlepszy tryb to starcia bohaterów

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Battlefront 2 bardzo spoko, luźna gierka do popykania w klimacie gwiezdnych wojen, zwłaszcza po tych wszystkich updejtach. Singla nie polecam, bo jest po prostu  żałosny

Opublikowano

W BF2 to ja ograłem w ramach EA Access już, jest ok multi, a już najlepsze dla fana SW (no nie licząc początkowej premiery tej gry, bo to było nieporozumienie).

Opublikowano
1 godzinę temu, Szymek napisał:

A u mnie nie da rady pobrać Coda. Niby dodałem do biblioteki a tam go nie ma. A gra w pss wyskakuje z cena. 

W zakładce comiesięcznych gier do pobrania masz. 

Opublikowano
5 godzin temu, Faka napisał:

W BF2 to ja ograłem w ramach EA Access już, jest ok multi, a już najlepsze dla fana SW (no nie licząc początkowej premiery tej gry, bo to było nieporozumienie).

Mi się multi w BF2 nie spodobało, dla mnie był tam za duży chaos i grafa już tak nie robiła jak w Battlefroncie 1, chociaż miała swoje momenty. A singiel to mega żenada nie polecam nikomu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Chodzą plotki że na 10 rocznicę PS+ mają dowalić XD, ale ja bym się nie nastawiał :pope:

Powinni dać na miecha za free tym co maja konto 10 lat :)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli miałby to być jakiś ex to został Horizon, Gow, Spiderman, DG... jest tego trochę jakby się zastanowić.

Aha, gry są zawsze ogłaszane w ostatni wtorek miesiąca i po tygodniu trafiają do oferty, czyli dopiero w przyszłym tygodniu się dowiemy

Edytowane przez Figuś
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...