Square 8 604 Opublikowano 30 czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 czerwca 2021 A to ma wersje pod PS5? Bo na tej stronce jest info tylko o wstecznej https://www.backwards-compatible.com/games/a-plague-tale-innocence/ Ehh na PSS też tylko PS4 wypisane. Aa dobra widzę, że ma być update pod PS5 6 lipca.
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 15 minut temu, _Red_ napisał: ak tylko dla pewnosci dopisze, ze ta plaga to ps5 only. aha no widze wlasnie
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 czerwca 2021 Opublikowano 30 czerwca 2021 To ten sam motyw co Wreckfest, czyli do plusa trafia natywna wersja PS5 only. Wolałem przypomnieć, żeby PS4owicze się nie zawiedli zbyt późno, ale zawsze można dodać do biblioteki z appki lub przeglądarki i zagrać w przyszłości. 1
Suavek 4 687 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 Czy to możliwe, żeby jakimś sposobem subskrypcja PS+ sama się aktywowała? Tudzież nie-deaktywowała? Nigdy nie używałem PS+ bo nie czułem takiej potrzeby. W czerwcu zauważyłem, że jest spora promocja na grę i DLC, które od dłuższego czasu chciałem, ale wyłącznie dla subskrybentów plusa. No to aktywowałem darmowy 14-dniowy Trial, tylko, żeby kupić co chciałem. Aczkolwiek pierwsze co zrobiłem, to wszedłem w opcje subskrypcji plusa, żeby wyłączyć automatyczne odnawianie. Tj. właśnie żeby po tych 14 dniach sub się zakończył, bez żadnego pobierania kasy. Jestem przekonany, że byłem w opcjach konta (Manage Subscriptions) i wyłączyłem co trzeba. Nie było "Next Billing on..." tylko "Expires on...". No i oczywiście po miesiącu po włączeniu konsoli wita mnie informacja w stylu "Witamy w PS Plus", bo jakimś sposobem subskrypcja przeszła na pakiet miesięczny i ściągneło mi 37zł z konta. No dopuszczam opcję, że coś przegapiłem, albo pominąłem, ale mówię - specjalnie sprawdzałem opcje, żeby subskrypcję wyłączyć jeszcze tego samego dnia i jestem niemal pewien, że mi to zatwierdziło. Nawet sprawdzałem wtedy, czy nadal mam jeszcze dostęp do promocji, pomimo anulowania. Sony nie wysyła żadnych maili z potwierdzeniem, ani wtedy, ani teraz, jak i nie ma nic w powiadomieniach konsoli, więc nie mogę niczego udokumentować, ani reklamować... Mimo tego, czy ktoś miał podobny przypadek? Czy Trial rządzi się innymi prawami?
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 Najlepiej to robić na stronie, skurczysyny miesięcznie tak tysiące dolców ściągają https://id.sonyentertainmentnetwork.com/id/management_ca/?entry=p&pr_referer=cam&smcid=web-store%3Apl-pl%3Aweb-toolbar-account%3Aaccount settings#/p/commerce/content/subscription?cid=e4e9ccdd-8250-4cbf-8971-a6acfee0aa7f&entry=p&state=57704bf28b23b6cc57f84f06f7e7d7cb Możesz też napisać do Sony i niech Ci anulują. Za gry podobno kasę zwracają (ale nie można wcześniej uruchomić), ciekawe jak tutaj.
LukeSpidey 929 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Może postraszenie procesem coś by pomogło, bo to nie pierwszy raz taka historia, że Sony coś za plecami użytkowników aktywuje i nie raczy poinformować. Ale to raczej Dawid przeciwko Goliatowi.
Figuś 21 173 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 Plantsów mimo wszystko polecam z całego serduszka, zwłaszcza w coopie
_Red_ 12 021 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 Plantsy ostatnio byly z unravel 2 i need for speedem za chyba 13zl i nawet wtedy nie chciałem
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 Bida z nędzą. Tenisa jednak obadam z ciekawości bo mam ostatnio głoda na gierki sportowe. Coś mi się w główce poprzestawiało na golfy, ping pongi i inne tego typu konkurencje. No i szukam jakiejś dobrej siatkówki bo beach volleyball z tej Olimpiady od Segi jest super ale to trochę za mało.
Square 8 604 Opublikowano 24 lipca 2021 Autor Opublikowano 24 lipca 2021 46 minut temu, _Red_ napisał: Plantsy ostatnio byly z unravel 2 i need for speedem za chyba 13zl i nawet wtedy nie chciałem Który NfS był za tyle?
marbel007 857 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: Plantsów mimo wszystko polecam z całego serduszka, zwłaszcza w coopie A to ma lokalnego coopa?
_Red_ 12 021 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 28 minut temu, Square napisał: Który NfS był za tyle? Ten https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-CUSA01866_00-FAMILYBUNDLE0000/ 3 gry za kilkanascie zeta. W sumie mogłem brać zeby sobie były, ale pewnie nigdy bym nie odpalił.
Faka 3 991 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 Dobrze, że tej chujozy plejstejszyn plus nie przedłużałem, bo widzę jaką pizdę z farfoclem dają. 2
oFi 2 468 Opublikowano 24 lipca 2021 Opublikowano 24 lipca 2021 (edytowane) 27 minut temu, Faka napisał: Dobrze, że tej chujozy plejstejszyn plus nie przedłużałem, bo widzę jaką pizdę z farfoclem dają. W cenie 180zl za rok to nie jest tak źle jak grasz online jednak. Gierki z plusa zawsze były tylko dodatkiem i tak najlepiej do tego podchodzić. Ja zrezygnowałem, bo ostatnio siedze tylko na ps3, a nowej generacji nie posaidam Edytowane 24 lipca 2021 przez oFi
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 lipca 2021 Opublikowano 25 lipca 2021 Na ps3 online byl za free, a później zrobili płatny online, wmówili nam ze gry to tylko dodatek do online. Na ps3 plus był zajebisty: dawali ze dwie gry płytowe i ze dwa indyki. Później weszła vita, w cenie jednego abonamentu były gry na 2 systemy (na vitę dawano mocne tytuły, aż się bałem ze zaraz zabraknie gier bo tak mało ich wychodziło). A plus gdy pojawiło się ps4? To już niby te gry były tylko dodatkiem do online:/ tak nam wmówiono bo takie kupsztale wstyd dawać w ramach abonamentu. Zwłaszcza jak masz gamepassa na xboxie. 1
Kolos28 282 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Ściągnąłem tego Tennis World Tour 2 z plusa i muszę przyznać, że gra się fajnie. Grafika jest znośna, animacje mi nie przeszkadzają. Całe szczęście, że można przed rozgrywką wyłączyć system kart, dzięki temu gra się po prostu w tenisa. Niestety żeby pograć w pełną grę trzeba kupić najlepiej przepustkę, która daje dostęp do całej dodatkowej zawartości.Ogólnie polecam, tym bardziej że jest za free dla plusowiczów.
qraq_pk 371 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 To coś tam arena legends to wygląda i czuje się jak gra z komorki. Nawet nie ściągajcie. Straszny gniot. Wytrzymałem 5 minut To coś tam arena legends to wygląda i czuje się jak gra z komorki. Nawet nie ściągajcie. Straszny gniot
standby 1 725 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Kur,wa mam nadzieje ze cos fajnego w tym plusie bedzie we wrzesniu i pazdzierniku bo od 2 miesiecy jest taka chujnia ze az zaluje ze to wykupuilem, a online w ogole nie gram ostatnio
Figuś 21 173 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Koleś który podał bezbłędnie lipcowego plusa przed zapowiedzią przez sony, zapodał że we wrześniu dostaniemy taki zestaw Overcooked tylko na PS5 Dzisiaj potwierdzenie od Sony powinno być O październiku się mówi że może wlecieć to, bo data premiery zgadzałaby się z momentem aktualizacji plusa, no i w PSS nie da rady zrobić preordera jest tylko zapowiedź.
Square 8 604 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2021 Nie zapominaj o Spider-Man MM w wersji Ultimate. 1 2
Elitesse 378 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Jeżeli potwierdzi się ten przeciek, to jak dla mnie, nie jest najgorzej. Ostatnio grałem trochę w H1 to i H2 nie pogardzę. Predatora i tak chciałem kupić i sprawdzić choć słychać, że gra nie jest aż tak dobra. Właściwie to wcale nie jest dobra ale myślę, że będzie lepsza od ostatnio wydanego Terminatora... Ten JETT na pewno nie jest dla mnie, nie lubię takich gierek więc mam nadzieję, że tego nie dadzą
Rekomendowane odpowiedzi