Maciejjy 92 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Cos ma ale nie tyle ile jakbyś kupił takie child of light czy transistor na premierę No, ale dlaczego ktos ma kupowac te gry na premiere, skoro wedlug niego nie sa warte tych pieniedzy? Bo jak nie kupi to jest "cebularzem januszem"? Odnośnik do komentarza
Maciejjy 92 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Japonce w marcu pykna w: Counterspy PS4/3/V Oddworld PS4 Toukiden PSV Dungeons & Dragons PS3 Blazblue Chronophantasma PS3 Grandia Xtreme PS3 OlliOlli PS4/3/V Deadly Premonition for PS3. Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 blantman, to napisz mi proszę czemu nie mogę oczekiwać tych gier z Plusa skoro za to zapłaciłem. W moim przypadku Plus to tylko gry. Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Ja tam np prawie nigdy (nie licząc platformówek) nie kupuję indyków/cyfrówek/AA itp. bo wolę kasę i czas poświęcić na pudełka, dlatego z chęcią łykam takie gierki z Plusa. Blanti też trochę w skrajność idzie. Ogólnie jakieś kretyńskie szufladkowanie jest na tym forum. Kupujesz gierki na premierę janusz, podoba ci się dana gra janusz, ogrywasz jakąś cyfrówkę z plusa też janusz, posiadanie truegena jak jest tyle wspaniałych retro konsol też janusz. Niedługo to chyba granie jak całość będzie dla januszy. Może się mylę ale te szufladkowanie i januszowanie napłynęło na to forum z planktonem neogejlo i młodymi gimnazjalistami ? Akurat Aba HD brałem na premierę ale jak będzie w plusie to mega kąsek. Jedne z lepszych exów na PS4 4 Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Balon, trafione w 100% jak czytam te wszystkie posty dotyczące gier, to wszędzie są "Janusze" wystarczy mieć inne zdanie i od razu "Janusze" Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Wszyscy jestesmy Januszami Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Abe i Valiant Hearts, podobno reklamy zdradziły oba tytuły: Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 No akurat chyba jedyne "indyki" z tamtego ROKU co kupiłem <fpe style> SONY GNOJE ODDAJCIE KASĘ , NA BANK GDZIEŚ WAM SIĘ ZAPISAŁO W CIASTECZKACH, ŻE WYDAŁEM KASĘ NA TE GRY, CHOLERNICY JEDNI ! </fpe style> Odnośnik do komentarza
Cohle 4 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Czemu mieliby oddawać kasę? Wiem, że robisz sobie żarty, ale masa ludzi pruje się do Sony o to, że wrzucają gry, które ich nie interesują licząc po prostu, że zamiast Valiant Hearts dostaną nowego Tomb Ridera. Dla mnie to jest śmieszne z racji, że dostajemy te gry za darmo płacąc jedynie roczny abonament za jakieś ~100pln. Równie dobrze wcale moglibyśmy tych gier nie dostawać. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 hahaha podobnie jak balon - valiant hearts i oddworld kupione i obok drivecluba i tomb raidera to jedyne gry za jakie zaplacilem w cyfrowej dystrybucji, mimo wszystko jesli to sie potwierdzi to propsy dla sony - dwa swietne tytuly, zwlaszcza oddworld, choc dzieci beda narzekac na fb ze dali gow.no w pseudo 2d, ktore na dodatek jest piekielne trudne (choc i tak latwiejsze niz oryginal) Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Ficuś czy ty masz dostęp do moich ciasteczek? DC też cyfrowo i to wsio. Co do gier jak się potwierdzi, to fakt miody. Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) niech jeszcze dadzą jakieś fajne kozaki na Vite i będe bardzo zadowolony. Gierki chcialem juz pare razy kupić na wyprzedażach ale na szczescie sie wstrzymalem Edytowane 3 marca 2015 przez BartIrlandia Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 ja się będę starał kupować pudełka. Jedyna gra z plusa ktora mi się nie spodobala to injustice. Reszta to idealny zapychacz czasu między większymi grami. Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Ameryka już ma update sklepu i jako darmowe pokazuje: Valiant Hearts, Oddworld, OlliOlli 2, Counterspy. Olli i Counterspy na Vite, ale gry są w cross-buy z PS4. Na PS3 Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oraz Papo & Yo. Edytowane 3 marca 2015 przez SzczurekPB Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Łooo jakby dali Valianta i Abe'a to za(pipi)iście by było. Pamiętam jak cięło się w to na pc X lat temu. bajka Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 W tego Sherlocka chcialem zagrac, Abe tez mialem kiedys kupic, ale ze ogralem na szaraku to nie byl priorytet. Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Sherlocka ostatnio przeszedłem na PS4, naprawde fajny tytuł generalnie na PS4 nie jest to jeszcze to coś byśmy chcieli, ale jest niezle tylko dziwne, że tyle czasu im to zajęło, ten delay Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 olliolli2 na vite to bylaby rewelka, juz jedynka byla swietna, a dwojka pod kazdym wzgldem ponoc lepsza Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Valianta bardzo chętnie ogram, bo planowałem zakup, ale byłoby super gdyby był to cross-buy bo wolałbym to ograć na Vicie. Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Mogli by dać toukidena na vite . Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Valianta bardzo chętnie ogram, bo planowałem zakup, ale byłoby super gdyby był to cross-buy bo wolałbym to ograć na Vicie. valiant hearts nigdy nie byl na vicie Mogli by dać toukidena na vite . wolalbym potwierdzenie plotki z ys celceta Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 (edytowane) Valianta bardzo chętnie ogram, bo planowałem zakup, ale byłoby super gdyby był to cross-buy bo wolałbym to ograć na Vicie. Nie ma tej gry na PSV. Edytowane 3 marca 2015 przez SzczurekPB Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Już jest!!! Sherlock i Papa rządzą!!! Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Panowie pilnie potrzebuję kogoś kto ma konto na game.co.uk albo na innym serwisie gdzie ma dodaną kartę kredytową w celach zakupowych bądź doładowań kont UK, prosiłbym o kontakt w pm. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 4th March: Oddworld: New ‘n’ Tasty4th March: Valiant Hearts4th March: Papo and Yo4th March: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments4th March: OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS4/PS Vita)4th March: CounterSpy (PS4/PS3/PS Vita) 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi