kubson 3 189 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 brawo za OlliOlli 2 Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Olli bede mogl na PS4 odpalic? Bo w sumie tylko ta gra mnie interesuje [reszta ograna]. Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 No konkretne tytuły, mam tylko abe'a z premiery Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 kierwa, jeszcze jedynki olli nie ograłem a abe ląduje do koszykowej koleika na później <cebula> Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 no pisze ci jak byk w nawiasie ze cross buy no jak pisalem valiant i oddworld juz mam wiec intereseuje mnie tylko olliolli2, ktore ponoc jest jeszcze lepsze niz jedynka ale dla tych co nie mieli dwoch wymienionych gier to oferta jest wyborna 1 Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Świetny PS+ w tym miesiącu. Nic z tych gier nie mam ograne, więc dla mnie super opcja. Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 No i ten multi na cztery osoby w olim Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Fajnie, że Abe to jedna z niewielu gier jakie kupiłem za własny hajz w PSS :| Olliolli dobre na Vitę, ale ten Valiant Hearts zapowiada się na dobrą rzecz. Enyłej widać progress w stosunku konkurencyjności do oferty XO Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Serio aż 4 gry na ps4 ? Valianta i Aba miałem kupić, więc jest super Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Super ze Sherlocka dali, chcialem ograc. No i Valianta wkoncu przejde bo sie przymierzalem do kupna juz dlugo a tu niespodzianka. Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Mogli by dać toukidena na vite .wolalbym potwierdzenie plotki z ys celceta Japońskie gry w plusie? Raz na pół roku coś spłynie Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 <cebula>Na PS3 to mogli sobie w ogóle darować ten miesiąc chyba. To znaczy nic dla mnie interesującego, nie mam czasu na indyki za dolara i gierki na komórkę.</cebula> 1 Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Rewelacyjna rozpiska (PS4). Czy ten Abe to remake Abe1 czy jakaś zupełnie nowa część? Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Całkiem ciekawy miesiąc w Plusie. Zazdroszczę tym co jeszcze nie grali w VH, historia ukazana w tej grze jest naprawdę miodna. Ja ograłem VH w grudniu także z czystym sumieniem polecam. Przygody Abe'a grałem bardzo dawno temu, jeszcze na PC. Mimo, że średnio ją pamiętam to chyba się jednak nie skusze. Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Wie ktoś jak wygląda sprawa z cross-buy? Chętnie zagrałbym w Abe na PS3. Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Powinno być, dodatkowo dodam że wersja na PS3 i Vite będzie działać po wygaśnięciu Plusa, zakładając że CROSS-BUY działa na tej samej zasadzie co HM, Dont Starve, itd. Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Oddworld jednak bez cross-buy: Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Lipa, widocznie podmienią wersję bo ta obecna według strony jest:http://www.oddworld.com/oddworldgames/new-n-tasty/ Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 "te gry na PS4 to jakaś kpina z graczy ." "Hahahahahahah z ps4 to chyba jakieś jaja" "Rozbraja mnie gadanie ze olliolli czy VH to dobre gry na ps4. W takie gry mozna pograc na tele z androidem za 50-60 zl a nie na mocnej konsoli za 2k. Takie gadanie to jedynie pretekst do nie zmieniamia polityki sony i karmienie nas dalej pieczonym indykiem." "3/4 tych gier na telefonie by mi chodziła a my mówimy o konsoli najnowszej generacji.. Najlepiej jakby w kwietniu dali Tanki, Tetris, Ducks i jeszcze jakiś klasyk ale z Pegazusa człowiek by przynajmniej przypomniał sobie dzieciństwo." "haha konsola za 2000zł a gry warte 50zł dzięki PlayStation za tak wspaniałe wsparcie dla Ps4" "Akurat skonczyla mi sie subskrypcja. Super bo gry na ps4 kicha. Jak na pegazusy" "gooowno i co tu mowic dalej lepiej dlc zombi do call of duty za free by dali" "żal że takie gów... dają:(" "po ch** ja kupowałem wgl psplus to nie są gry tylko jakiś żart !" 1 Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Fanpage Playstation nie zawodzi. Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Zaraz wracam, muszę coś zrobić po przeczytaniu tego. 1 Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Szczerze, to nie wiem czy to nie jest nalepszy mieszek dla plusika za czasów PS4. Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Ostatni też był bardzo dobry. Mi tam odpowiada dostawanie takich mniejszych gierek z cyfrowej dystrybucji,bo osobiście cyfraków nie kupuję(nie lubię wydawać kasy na niematerialne przedmioty, które mogą się pójść (pipi)ać jak psn/steam/xbl upadną). Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Ooo ladnie. Pierwsze zapowiedzi sie sprawdzily. Po to jest plus zeby indorow nie kupowac bo i tak wpadna. Oj klapki klapki. Naiwni wierzyli w Ordery czy inne lepsze gierki. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 drugi z rzedu wg mnie swietny miesiac dla ps4 a na fanpage'u rak pogania raka, jak ja gardze tymi gimbami, niestety z roku na rok coraz wiecej takich januszy i wielkimi krokami ida czasy, ze gry beda robione tylko pod nich Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi