Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze, jrpg-a by jakiegoś dali, nawet mniej znanego, albo bijatykę - ostatnio ciągle jakieś są przeceniane...

XD

Raymana chętnie bym przygarnął, na XOne też chyba jestjest, ale nie oplacam Golda bo w większość fpsów i innych gier online pogrywam na PS4.

Knack'a bym nie ruszył,szkoda czasu na takie pseudo gierki

Opublikowano

Zakładam, że skonczyłeś Knacka i stwierdzasz, że jest obsrany? jeśli tak to spoko- noł ofens, aczkolwiek przeczuwam 90% hejtu jak przy Orderze ludzi, którzy znają gierkę z YT i sieją (pipi)burzę. Samego Knacka skończyłem dwa razy i polecam zagrać komuś, kto pykał w Crasha i inne podobne. Gierka średnia, ale zagrać można.

Opublikowano

Knack to co najmniej dobra gra. Ciekawe ile osób, takich które gry nigdy nie widziało na oczy, powtarza brednie w stylu "Knack jest chooyowy". Cóż, znawców jak to na każdym forum mnóstwo. Graczy garsteczka :P

• Plusik 1
Opublikowano

Jakby ta lista była prawdziwa to byłby bardzo dobry miesiąc dla PS3. Shovel Knight bym łykał jak pelikan, NFS Rivals można się odmóżdżyć paroma wyścigami po całym dniu jak nie ma siły na nic innego a Rayman Legends wiadomo, klasa.

Opublikowano

Lista prawdziwa nie jest. Yacht Club Games potwierdzili na twitterze, że SK nie będzie w plusie przez dłuższy okres czasu. Fake.

Opublikowano (edytowane)

Zakładam, że skonczyłeś Knacka i stwierdzasz, że jest obsrany? jeśli tak to spoko- noł ofens, aczkolwiek przeczuwam 90% hejtu jak przy Orderze ludzi, którzy znają gierkę z YT i sieją (pipi)burzę.

No bo Order jest obsrany kupa, przeszedlem na jutubie i kupilem ostatnio za 110 zl zeby wbic platyne i dalej sprzedac. Co do Knack'a to nie porownuj tej gry z legendarnym Crash'em.

Dobrze by bylo zeby dali tego Raymana bo to dobra gierka.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem za Knack'iem :) dla syna. Bardzo by sie cieszył, a ja w końcu obadałbym, co tam piszczy w trawie. Raymany mam ograne na Vicie.

Co by nie było i tak za bardzo zainteresowany nie jestem - spory backlog i tak juz mam.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Ether One [PS4]
Guacamelee Super Turbo Championship Edition [PS4]

Race the Sun [Vita] [PS3] [PS4]
The Unfinished Swan [Vita] [PS3] [PS4]

Murasaki Baby [Vita]
Hohokum [Vita] [PS3] [PS4]

tragiczny miesiac, qucamelle super dla tych co nie grali ale procz tego bieda, ja tylko murasaki baby obadam, na ktore kiedys bylem ostro napalony ale recki i opinie sprowadzily mnie na ziemie i ostetecznie nie kupilem

Opublikowano (edytowane)

:yao:

niech sie nikt ku.rwa nie wazy pisac, ze zaj.ebisty miesiac :shotgun:

e: kur.wa nie ten rok. ale zasada pozostaje

Edytowane przez Mejm
Opublikowano

bez przesady, nie bądzcie jak te ameby na fejsie ps polska, znając życie w nic nie graliscie z tego oprócz kukamele i teraz narzekania bo gierek nie znacie lel

Gość Orzeszek
Opublikowano

no vita imo spoko, ps4 jak zwykle bez aaa, ale ps3 to imo padaka xd

Opublikowano

obejrzałem teraz pozycje dla PS4 na youtube, co za tona shitu

po dobrym ostatnim miesiącu takie bagno teraz

• Minusik 1
Opublikowano

Tymczasem w kraju który ma od początku wywalone na PS+( Japonia):

PS4: Trials Fusion

PS3: Brothers: A tale of Two Sons

Vita: Atelier Totori+

Lista będzie kontynuowana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...