Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mgs'a fartem nie kupilem a tu wpada w plusie, fajnie, bedzie swietny przedsmak przed wrzesniowym daniem glownym

Opublikowano

już 3 razy miałem kupić demko MGS, ale ktoś mnie ubiegł i sie doczekałem :)

reszta to popierdułki na PS4, sprawdziłem na yt

Opublikowano

Gunslingera mam, prawie dwa razy przeszedłem. To prawdziwy spadkobierca Outlawsa, zmiksowany z Bulletstormem. Do tego ciekawe prowadzenie historii, wplątanie w to faktów historycznych i genialny OST. Zresztą sami posłuchajcie...

Opublikowano

Gun chcialem kupic wiec spoko. Troche lipa, ze GZ tylko na ps4, moze bedzie opcja corss-buy.

Ale widac juz dobrze, ze psplus wrocil z powrotem do budzetowej oferty.

Gość _Be_
Opublikowano

Nie

w sensie jesli ich nie dodales do listy to nie

Gość Kasias
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wygasł mi Plus. Nie miałem zamiaru go przedłużać, bo gry oferowane w abonamencie to żart w porównaniu do czasów sprzed PS4. Swego czasu odhaczyłem w koncie PlayStation automatyczne przedłużanie subskrypcji na "NIE", aby nie zassało mi kasy na Plusa po wygaśnięciu. Dziś patrzę, a system zabrał mi z konta 59 zł i przedłużył na kolejne trzy miesiące abonament. Patrzę w ustawieniach konta, a automatyczne przedłużanie subskrypcji podpisane było jako "TAK". Tyle że ja dałbym sobie rękę uciąć, że ze dwa miechy temu zaznaczyłem "NIE" i zapisałem to ustawienie...

Miał ktoś podobną sytuację?

Edytowane przez Kasias
Opublikowano

Ktoś pisał w CW, że wielokrotne odchaczanie automatycznego przedłużania subskrypcji to jeden z exów sony. Ja tego nie miałem na szczęście, ale zawsze usuwam informacje o karcie kredytowej jak kupię cokolwiek na psn

Gość Kasias
Opublikowano

A to ścierwa! Odpinam kartę, jak co, to będę kupował za zdrapki. Dzięki za szybką odpowiedź.

Opublikowano

Pomysleli, że tak bardzo szanujesz markę, że napewno chcesz więcej plusa. 

Gość Kasias
Opublikowano

Kwestia jest wyjaśniona w regulaminie, a ja go nie przeczytałem - nie ma pretensji. Jednak w ustawieniach jest opcja na TAK i NIE, a że oni mogą sobie zamienić moje "nie" na "tak", to na to bym nie wpadł i zrobione jest to "brzydko". No, ale lepszej alternatywy niż ta marka i tak nie ma.

Opublikowano

nie dodawajcie kart no co wy, ruscy wcześniej sprzedawali login i hasło kradzionych kont

nawet mieli swoją strone do handlu tym, wiec i nr kart pewnie też jakieś wykradziono

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...